Un festival, un drama i un empat

4 punts de 9. El Girona jugarà contra el Deportivo el quart partit contra un equip de la zona vermella. Abans els gironins van perdre amb l’Alavés (2-3), van golejar el Las Palmas (6-0) i van puntuar a Màlaga (0-0)

En l’estrena a primera divisió el Girona es manté fidel al seu estil de joc sigui quin sigui el rival, una aposta sense complexos que està sortint de meravella. Pel que fa als equips de la part baixa de la taula, el Girona jugarà divendres contra el Deportivo de la Corunya (a les 21 h) el quart partit contra un conjunt que ocupa plaça de descens. En els tres anteriors el Girona va tastar les tres cares de la moneda, amb una victòria, un empat i una derrota; és a dir, quatre punts de nou possibles.

Una gran decepció

Només el Barça i l’Alavés han estat capaços de marcar tres gols a Montilivi aquesta temporada, però mentre que els blaugrana van guanyar sense gaires patiments (0-3), els vitorians van oferir una sonada remuntada en la jornada 14. I és que el conjunt vitorià, que estrenava Pitu Abelardo com a nou entrenador, va ser capaç de remuntar un 2-0 gràcies a un espectacular hat-trick d’Ibai Gómez, tres gols en els últims 20 minuts de partit que van deixar glaçada l’afició gironina i que van permetre als bascos abandonar l’última posició –el Girona va baixar fins al dotzè lloc.

Una pluja de gols

Ben al contrari del que va passar amb l’Alavés, el Girona va enfonsar una mica més el cuer, Las Palmas, en la dinovena jornada. Els gironins no van tenir pietat del rival, amb Michael Olunga com a gran protagonista amb tres gols. Amb la victòria els de Pablo Machín van pujar fins a la desena posició en la classificació.

No en fan prou

Finalment, el Girona no va passar de l’empat sense gols al camp del Màlaga en la jornada 21. Amb una part per a cada equip, els gironins no van ser capaços de veure porteria contra un equip que va jugar el tram final del partit amb un home menys per l’expulsió de l’uruguaià Chory Castro (78’). Amb el punt aconseguit a La Rosaleda el Girona va continuar desè.

ALAVÉS

L’equip vitorià, amb un ‘hat-trick’ d’Ibai, va capgirar un 2-0 en el debut d’Abelardo

LAS PALMAS

Els gironins van golejar sense contemplacions els canaris amb tres gols d’Olunga