2a divisió FEF

El Llagostera manté la confiança en el tècnic, Òscar Álvarez

2a divisió B. Els llagosterencs esperen que el derbi gironí de diumenge contra l’Olot serveixi per tallar la mala ratxa de tres derrotes seguides

El Llagostera passa per un dels moments més complicats de la temporada i encadena tres derrotes, que l’han deixat com a dissetè classificat amb 29 punts, a quatre de la zona de permanència i a dos de la plaça de promoció de descens quan només queden deu jornades per al final del campionat.

Tot i la delicada dinàmica de l’equip, però, la direcció esportiva llagosterenca, encapçalada per Oriol Alsina, ha decidit mantenir la confiança en l’entrenador, Òscar Álvarez, que es veu amb forces per reconduir la situació. En aquest sentit, el Llagostera espera tornar al bon camí aquest mateix diumenge en el vital derbi gironí contra l’Olot (a les 12 h al municipal llagosterenc), rival directe en la lluita per la salvació i un equip que ha reaccionat de forma molt positiva des que Raúl Garrido va agafar les regnes a la banqueta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)