2a divisió FEF

futbol

2a divisió b

Aquí no passa ningú

2a divisió B. El Badalona ha guanyat consistència amb el retorn d’Ismael Moyano i Miquel Robusté a l’eix de la defensa i s’ha enlairat després d’encadenar sis jornades sense rebre cap gol

Quan es miren les defenses dels rivals, els entrenadors del grup tercer de segona B tenen enveja de Manolo González. Poder disposar d’Ismael Moyano i Miquel Robusté per a l’eix de la rereguarda és un luxe. Ho demostren les seves actuacions i els números del Badalona des que han deixat enrere les seves lesions i tornen a jugar plegats. “Sortíem dels problemes físics i ens va costar un parell de partits agafar el to, però la veritat és que l’hem anat recuperant i això es nota al camp”, diu Ismael Moyano, que coincideix amb Robusté a remarcar també que “el fet que s’hagin recuperat jugadors ha generat més competència i aquest factor ha ajudat molt”.

Els resultats del Badalona les darreres sis jornades, en tot cas, són enlluernadors. L’equip no ha rebut cap gol (551 minuts seguits sense encaixar) i ha guanyat 16 punts dels 18 possibles. Poca broma. Els escapulats han abandonat la part baixa i s’han acostat a la zona d’ascens, que és a cinc punts. Tot i això, Moyano fa una crida a la tranquil·litat: “Queden deu partits i ho donarem tot. Ja veurem què passa i on podem ser, però hem de tocar de peus a terra. Que venim d’on venim...”

El valor de gaudir

Moyano i Robusté són dos centrals molt bregats (34 i 32 anys respectivament) i tots dos remarquen la importància de valorar l’ofici. “Quan ets jove et penses que el futbol no s’acabarà, però quan et fas gran i tens fills ho veus tot amb una altra perspectiva i cuides els detalls”, explica Robusté, unes paraules que Ismael Moyano rubrica: “Ens cuidem molt més, tant la alimentació com el descans, i, sabent que això s’acaba, gaudeixes moltíssim de tot.” De moment, en tot cas, tots dos tenen corda per estona. Una notícia que els davanters lamenten.

LES FRASES

Sortíem de lesions i ens va costar dos partits agafar el to, però l’hem recuperat i es nota al camp
Ismael Moyano
CENTRAL DEL BADALONA

IMPENETRABLES

El fet que s’hagin recuperat jugadors ha generat més competència i això ens ha ajudat molt
Miquel Robusté
central del BADALONA

EN ESCALADA

551
minuts
encadena l’equip escapulat sense rebre cap gol. En canvi, n’ha marcat set, tres dels quals en el darrer partit.
5
punts
separen el Badalona de la zona d’ascens. Abans d’aquesta ratxa, la diferència era de 12 punts.

Francesos del Badalona per Robusté

El Badalona té des de fa poc un grup d’aficionats francesos que es declaren fans de Miquel Robusté i que, en la 36a jornada, es desplaçaran per veure’l en acció contra el Formentera. Es fan dir Penya Trinitat i el mateix central es mostra sorprès pel sorgiment del grup: “No sé qui són ni tinc cap relació amb França, només els he vist amb una samarreta meva del Llevant.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)