2a divisió FEF

Futbol

Segona divisió B

L’Olot renova Raúl Garrido fins al 30 de juny del 2019

2a divisió B. L’entitat olotina allarga la confiança en el tècnic valencià, que ha tret l’equip de la zona perillosa. En cas de permanència, Garrido serà l’encarregat d’iniciar el curs vinent

L’Olot va anunciar la renovació del seu actual entrenador, Raúl Garrido, fins al 30 de juny del 2019. El valencià ha entrat amb molt bon peu en l’entitat garrotxina, i és que, des de la seva arribada, els olotins han sumat 24 dels 42 punts possibles, només han perdut dos partits en catorze jornades i han eixugat un desavantatge considerable de punts respecte de la permanència per situar-se fora de la zona de perill amb un marge positiu de quatre punts respecte del descens. El cop d’efecte que buscava el club dirigit per Joan Agustí i tota l’àrea esportiva, comandada per Sergi Raset, ha complert les expectatives amb una nota excel·lent, i és per això que l’Olot premia Garrido amb una renovació per tota la temporada vinent. El valencià va arribar el novembre passat a la Garrotxa firmant un contracte pels següents set mesos. Els resultats i el bon rendiment que ha pogut esprémer de tot l’equip han fet que el club olotí mogui peça i asseguri la continuïtat de Raúl Garrido per tal que l’entrenador treballi per tancar el gran objectiu de la temporada, la salvació, amb molta més seguretat i tranquil·litat. La continuïtat per una temporada més anirà lligada a la permanència de l’equip a segona B, una renovació que també afectarà el tècnic ajudant del valencià, Kevin Martínez, inseparable de Raúl Garrido.

Un sistema d’èxit

Tot i que Martín Posse, l’anterior tècnic de l’Olot, ja havia utilitzat un sistema semblant, Raúl Garrido ha sabut treballar i implantar un dibuix tàctic adaptat a les necessitats i característiques de la plantilla que ja es va trobar feta. El 3-4-2-1 amb la variant en la zona atacant en alguns partits amb un 3-4-1-2 ha calat en el bloc, que augmentant la solidesa defensiva –han encaixat dues dianes en els últims set partits– ha vist com les victòries han caigut del seu costat –amb Posse, una victòria en les catorze primeres jornades, i amb Garrido, sis en les catorze següents.

L’Olot continua treballant per solidificar el seu projecte a segona B i ja amb l’equip enfonsat en la taula va anunciar la renovació del seu referent ofensiu, Marc Mas, també fins al 30 de juny del 2019 i, abans del tancament del mercat d’hivern va oficialitzar la incorporació de l’atacant d’experiència contrastada Jordi Xumetra fins al 2020.

LA REACCIÓ

Amb Raúl Garrido, l’Olot ha sumat 24 punts de 42 i en té 4 de marge respecte del descens

UN PREMI

El tècnic va arribar al novembre i va firmar per set mesos. Ara és una peça indispensable

LA NIT I EL DIA

Amb Posse l’Olot va guanyar un partit en catorze jornades, i amb Raúl Garrido, sis
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)