Girona

500 entrades per anar al Bernabéu

Viatge. Els socis poden fer les sol·licituds per veure el Madrid-Girona fins avui a la mitjanit

El Girona disposa de 500 entrades perquè els seus aficionats puguin veure el Madrid-Girona del diumenge 18 de març (20.45 h), al Santiago Bernabéu. D’aquestes, 100 seran per a les penyes i 400 per als socis que ho sol·licitin. Fins avui a mitjanit es poden fer les sol·licituds, amb la novetat que per fer la reserva caldrà deixar un número de targeta de crèdit que serà on es carregarà l’import de les entrades. D’aquesta manera es pretén agilitzar el procés d’assignació i recollida de les entrades. També cal destacar que el nom que aparegui en la sol·licitud haurà de ser de manera obligatòria el de qui viatgi a Madrid, ja que no es permetran canvis de noms.

El preu de cada entrada és de 40 euros i, en cas que la demanda superi l’oferta, es farà un sorteig per decidir els guanyadors aquest dilluns. D’altra banda, el club ofereix també la possibilitat d’afegir el desplaçament amb autocar a les entrades, amb un import extra de 55 euros.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)