Girona

Pablo Machín

Entrenador del Girona

“No volem deixar un curs històric en notable, sinó en excel·lent”

Dies després de sorprendre la plantilla amb un missatge ambiciós amb la música de fons de La guerra de les galàxies, Pablo Machín va explicar: “La temporada és de ciència-ficció, però la realitat diu que tenim possibilitats reals de lluitar per alguna cosa que ningú hauria pensat.” L’entrenador del Girona va transmetre ambició i inconformisme, però sense voler anar gaire més enllà d’un partit assequible només teòricament. “No ens hem de desviar de l’atenció del que és realment important. El primer pas per tenir vida en aquest segon objectiu, el de la lluita per Europa, és guanyar el Deportivo. I, per fer-ho, necessitarem els jugadors de la millor manera, perquè ells no són al lloc que en teoria els correspon.”

Machín té clar que ha de procurar que l’equip no abaixi els nivells d’atenció i concentració ara que la continuïtat a primera està garantida. “Faré tot el possible perquè no passi. Si passés, seria més per mèrit del rival que per demèrit nostre. D’això, me n’encarregaré jo. No estic dient als jugadors que es relaxin, sinó que els pressiono una mica més. Perquè no volem deixar una temporada que serà històrica en notable, sinó que volem l’excel·lent.” El tècnic veu el Girona com l’equip “amb menys pressió” dels aspirant a les places europees, però ho matisa: “Sense pressió ben entesa, tampoc es pot competir. La pressió ens la posem internament, perquè no som conformistes i ho hem demostrat. No seríem bons professionals si ens conforméssim amb la permanència.”

El Deportivo arriba a Montilivi amb molta necessitat. “Si no estem al nostre màxim nivell, patirem molt. El Dépor està ferit i necessitat, i això el fa més perillós. Serà molt complicat. Pot ser un partit trampa”, va explicar Machín, que va apuntar un detall: “Ells han fet dotze pals. Això ens fa posar en alerta, perquè la seva capacitat de generar ocasions és alta. El trident del davant no és a l’abast de qualsevol, i a la gent no se li oblida fer gols.”

El futur

Machín, a qui el club vol prorrogar el contracte, va reiterar que està molt bé a Montilivi. “He tingut possibilitats de marxar i he cregut sempre que el millor per créixer era continuar. Mentre hi vegi marge de millora i ganes de seguir superant-nos, que serà complicat, n’estaré entusiasmat. A partir d’aquí, el futbol dona possibilitats i a vegades hi ha qüestions irrebutjables.” També va parlar del futur de Portu, a qui va donar un consell: “Els seus números són boníssims, i tothom té una clàusula. Crec que per al Girona seria molt important que Portu hi fos, i jo crec que ell també s’ha de convèncer que és un jugador en creixement i que el millor club per continuar creixent és el Girona. Que sigui una inversió de futur per a ell i que pensi que això el beneficiarà més endavant.”

SENSE PARAR

“El primer pas per tenir vida en la lluita per Europa és guanyar el Deportivo”

RES FET

“Si no estem al nostre màxim nivell, patirem molt. Serà molt complicat. Pot ser un partit trampa”

EL DEPORTIVO

“El trident del davant no està a l’abast de qualsevol, i a la gent no se li oblida fer gols”

PORTU

“S’ha de convèncer que és un jugador en creixement i que el millor lloc per créixer és aquí”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)