2a divisió FEF

“És un partit important, com tots els que queden”

Raúl Garrido. Entrenador de l’Olot

Com en les prèvies de tots els partits que ha afrontat des de la seva arribada, Raúl Garrido es va mostrar caut a l’hora de valorar el duel gironí contra el Llagostera. “És un partit important, com tots els que hem afrontat fins ara i com tots els que queden. Ens enfrontem a un rival directe, un duel de proximitat, i això farà que hi hagi més al·licients”, comenta el tècnic de l’Olot, Raúl Garrido, que hi afegeix: “El Llagostera té recursos i bons jugadors. Haurem d’estar molt actius mentalment i juguin com juguin contrarestar les seves armes.”

L’Olot sap que el Llagostera té més necessitats pel fet d’estar per sota en la classificació, un aspecte amb el qual voldrà jugar. “No firmem res que no sigui el triomf. Intentarem jugar amb la situació límit que viuen per canalitzar-ho positivament cap a nosaltres”, diu el valencià, conscient que el seu equip s’haurà d’adaptar a un camp de reduïdes dimensions: “Hem de saber quan es pot i quan no es pot jugar la pilota. L’estratègia serà un factor important.”

LLOANCES

“El Llagostera té recursos i bons jugadors. Haurem d’estar molt actius mentalment”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)