Nàstic

Futbol

Nàstic

El gran test del Nàstic

2a divisió A. El conjunt tarragoní, amb molta necessitat de punts, posarà a prova la seva solvència com a millor visitant de la categoria al feu del Granada, que és el segon local més fort

El Nàstic visita aquesta tarda, a l’hora de la migdiada, el Nuevo Los Cármenes. I ho fa amb l’espasa de Dàmocles al damunt. Si no guanya, podria acabar la jornada en zona de descens, ja que només el separa un punt de l’equip que marca aquestes posicions, la Cultural Leonesa. Els tarragonins s’han desplaçat a Granada amb la mentalitat d’oblidar aquest context i jugar alliberats, recordant que quan toca agafar el bus, el tren o l’avió, el Nàstic és un equip molt difícil de frenar. Ser el millor visitant, en una lliga tan exigent com la segona divisió, no és fàcil. Val a dir, això sí, que en el duel d’avui es posaran a prova dues dinàmiques inverses, ja que si bé els grana són molt forts a camp contrari, el Granada és el segon millor local. Els números del quadre d’Oltra, de fet, són per estar alerta. I és que els blanc-i-vermells estan immersos en plena batalla per pujar a primera per la via directa.

Per mantenir la gran inherència fora de casa, Nano Rivas té molt clar que el que cal és ser un bloc consistent. El tècnic, de fet, repeteix aquesta consigna de manera habitual: “Hem de recuperar la solidesa que vam mostrar en partits com els que ens va enfrontar amb el Cadis i l’Albacete, en què vam coincidir molt poc i, després, trobar un equilibri entre la part ofensiva i la defensiva.” Vaja, evitar repetir un partit erràtic com el de la setmana passada al Nou Estadi. Per a aquesta cita, el tècnic manxec recupera Javi Márquez i Álvaro Vázquez, que fins i tot podria tenir alguns minuts. Qui es perdrà el matx és Tejera, sancionat, i els lesionats Dimitru i Djetei. Aquest darrer ja està afrontant el darrer tram de la seva recuperació.

L’homòleg de Rivas a la banqueta del Granada, d’altra banda, no haurà de fer gaires càbales, ja que té tots els seus homes a disposició. José Luis Oltra, que vol reprendre la via dels bons resultats després de caure a Lugo, adverteix de la dificultat de la cita: “Hem de matisar les virtuts que té el Nàstic i aprofitar les seves possibles carències. Volem dur la iniciativa, però serà un partit per ser pacients.”

LA PRÈVIA

Hem de recuperar la solidesa que vam mostrar quan vam jugar contra el Cadis o l’Albacete
Nano Rivas
ENTRENADOR DEL NÀSTIC
Hem de respectar tots els rivals, però el Nàstic encara més. Ha demostrat la seva solvència a fora, on té molta confiança
José Luis Oltra
ENTRENADOR DEL GRANADA

Visita a un estadi gairebé inexpugnable

El repte de mantenir els bons números lluny de Tarragona serà majúscul avui, ja que el Granada és el segon millor local i enllaça una espectacular ratxa de set victòries seguides a casa. De fet, dels darrers dotze partits al Nuevo Los Cármenes, els de José Luis Oltra n’han guanyat onze i n’han perdut un. En total, aquesta temporada, el Granada ha sumat 31 punts a casa (onze victòries, una derrota i dos empats).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)