Girona

Clarence Seedorf

Entrenador del Deportivo

“Hem contingut bé les seves forces, menys la pilota aturada”

El Deportivo arribava a Montilivi carregat de necessitat i en va sortir amb una imatge trista i una altra derrota. Lluny de ser un revulsiu, Clarence Seedorf presenta un balanç ben pobre (2 punts de 18 possibles). El tècnic, però, va relativitzar els problemes del seu equip i va veure fruits verds quan li van preguntar si el Dépor havia estat fràgil. “No he vist cap tipus de fragilitat. No hem deixat al Girona centrar gairebé ni una pilota ni xutar a porteria. Han marcat a pilota aturada. Hi podíem haver fet alguna cosa, però no tinc moltes coses a dir a l’equip en aquest sentit”, va dir l’holandès. “Crec que hem creat una identitat. L’equip pateix molt menys el joc de l’adversari. No ens arriben amb facilitat. Hi ha aspectes molt positius. Hem contingut bé les forces del Girona, menys la pilota aturada. I ells han aprofitat dues pilotes aturades per obtenir tres punts.”

Seedorf sabia que el Girona era potent en l’estratègia, però va donar molt mèrit a Granell en l’acció del 2-0. “No es pot estudiar com posarà la pilota. [Granell] ha posat una pilota impressionant. Jo llançava faltes. Amb tanta força des de la distància, va perfecte. Ha estat un golàs.” Per Seedorf, el 2-0 va ser letal. “Quan estàvem creant coses bones, en una falta t’arriba el 2-0. Això et talla les cames.” El tècnic va elogiar la trajectòria del Girona i la va comparar a la de l’Atalanta la temporada passada.

LA PART POSITIVA

“Als rivals, els costa crear perill jugant. El Girona no ha xutat ni centrat gaire”

EL 2-0

“No es pot estudiar com posarà la pilota. [Granell] ha estat impressionant”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)