Montilivi continua sent inexpugnable

Sis de seguides. El Girona iguala la millor ratxa de victòries com a local de la lliga i encadena 540 minuts sense encaixar cap gol a casa

El Girona continua sent el local més en forma de la lliga després de la victòria d’ahir contra el Deportivo (2-0). De fet, els de Pablo Machín, que ja encadenen sis victòries a Montilivi, han firmat la millor ratxa de victòries a casa de la lliga, igualant les que van aconseguir el Barça i el Sevilla. Des de la dolorosa derrota contra l’Alavés, amb remuntada increïble inclosa, el Girona ha fet del seu camp un fortí sumant els 18 punts possibles i maquillant el mal inici com a local –només havia sumat 8 punts de 24 possibles–. El proper repte dels gironins és igualar la ratxa de 8 victòries a casa que va aconseguir la temporada passada. A banda dels punts, el millor per al Girona és que ho ha aconseguit amb un balanç de 15 gols a favor i cap en contra. Bounou, que ahir va tenir grans intervencions, fa 540 minuts –des del gol en l’afegit de l’extrem de l’Alavés Ibai Gómez– que no rep cap gol a casa.