Nàstic

Nàstic

Segona divisió A

El Nàstic torna a mostrar la versió solvent de fora (0-1)

2a divisió A. Els grana s’imposen al camp del Granada, que falla un penal en el minut 87

El Nàstic és un altre equip a camp contrari. Bloquejat a casa, aquesta tarda ha aconseguit la setena victòria com a visitant en imposar-se a Granada gràcies a un gol d’Omar Perdomo en la primera meitat.

La seguretat defensiva de l’equip tarragoní ha estat una de les claus de la seva victòria, sobretot encarnada en el porter Dimitrievski, que ha resolt amb nota les aproximacions d’un Granada que ha dominat més el joc, però que no s’ha mostrat contundent. El Nàstic també ha tingut sort, sobretot en el penal que Machis ha enviat al pal en el minut 87.

El gol que ha decidit el partit ha arribat en el minut 36. Omar Perdomo ha recollit una passada en profunditat de Manu Barreiro, ha encarat el seu defensor, l’ha enganyat amb dues bicicletes i ha enviat un xut amb rosca al pal llarg del porter. El bon gol del canari ha servit als tarragonins per aconseguir tres punts que deixen la zona de descens, provisionalment, a quatre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)