2a divisió FEF

Esgotant les oportunitats

3a divisió. La lluita per la promoció d’ascens continua aferrissada mentre que els equips de la part mitjana de la taula busquen aprofitar la igualtat per enganxar-s’hi en el tram final de curs

No hi ha cap valent que pugui descartar el Reus (novè), el Santfeliuenc (desè) o el Vilafranca (onzè) en la lluita per disputar la promoció d’ascens. La tenacitat que han demostrat aquests tres equips els atorga el benefici del dubte però ara que queden deu jornades no poden defallir perquè, si no ho fan ara, més endavant serà massa tard.

Dos d’aquests tres equips tenen duels directes contra equips que busquen el quart lloc. El Vilafranca, immers en la dinàmica del doble partit per setmana per la copa Federació, rep el Sant Andreu. El degà penedesenc està vivint una crisi de resultats severa –ha aconseguit un punt dels últims quinze– i necessita redreçar el rumb com més aviat millor. Els andreuencs no estan gaire fins a fora (tres empats seguits) però mantenen certa fiabilitat a la pròpia porteria amb la qual cosa s’han tornat un equip difícil de batre.

El Santfeliuenc pot atrapar l’Europa, que no acaba de rutllar davant la seva afició. La darrera victòria dels d’Andrés González ha tornat al bon camí l’equip, que tindrà al davant el pitjor conjunt a casa dels onze primers classificats. Tot i que el Castelldefels és a la part baixa, el Reus B tampoc pot estar tranquil perquè els grocs han demostrat ser un equip resolutiu. Això sí, els Canyars espera un triomf local un mes després de l’últim cop.

Desplaçament dificultós

El Terrassa i el seu atrevit estil de joc seran una prova de foc més per a l’Espanyol B, que encara busca l’equip que el pugui derrotar. “Serà un partit totalment diferent en un percentatge molt alt al que ens hem trobat aquest any”, admet l’entrenador de l’Espanyol B, David Gallego sobre la trajectòria del conjunt vallesà. “Anirem a buscar-los al seu camp; això ho tinc clar”, explica el tècnic del Terrassa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)