Nàstic

futbol

Nàstic

A fora, una altra història

Nàstic. Setena victòria dels grana a camp contrari, gràcies a un bon gol d’Omar Perdomo (36’), a la seguretat defensiva, encarnada en Dimitrievski, i a la sort en el penal fallat per Machis (87’)

GRANADA 0 NÀSTIC 1

GRANADA:Javi Varas; Víctor Díaz, Chico Flores, Saunier, Álex Martínez (Pedro, 80’); Alberto Martín (Joselu, 57’), Kunde; Salvador Agra (Hjulsager, 70’), Sergio Peña, Machis; i Adrián Ramos.NÀSTIC:Dimitrievski; Kakabadze, Arzo, Pleguezuelo, Abraham; Tete Morente, Fali, Gaztañaga, Omar Perdomo (Jean Luc, 65’); Uche (Álvaro Vázquez, 73’) i Manu Barreiro (Javi Márquez, 83’).GOLS:0-1 (36’) Omar Perdomo.ÀRBITRE:Pulido Santana.T.G.:Al local Kunde i als visitants Pleguezuelo, Tete Morente, Kakabadze, Abraham i Álvaro Vázquez.PÚBLIC:8.435 espectadors.

Aquesta temporada hi ha dos Nàstics. El que com a local juga bloquejat, atemorit i insegur, i que només ha aconseguit 11 punts al Nou Estadi, i el que es mostra convençut, sòlid i efectiu a fora, on, després d’imposar-se ahir a Granada, ja ha sumat 25 punts. La victòria d’ahir es va basar en la solvència defensiva –personificada en un Dimitrievski molt segur en les accions d’un rival més dominador però poc contundent–, en el golàs d’Omar Perdomo (36’) i en la sort, ja que el local Machis va xutar al pal un penal en el minut 87. La victòria, la setena a fora, deixa el Nàstic quatre punts per sobre de l’equip que marca la zona de descens, la Cultural Leonesa, que avui visita l’Sporting.

Sense estar obligat a portar la iniciativa i lluny dels fantasmes del Nou Estadi, el Nàstic està còmode sobre gespa forana. Ahir es va comprovar de seguida, ben establert en defensa amb una parella de centrals inèdita –Pleguezuelo i Arzo– i un doble pivot de contenció –Fali i Gaztañaga–, mentre que en atac la mobilitat dels actius Morente i Perdomo per les bandes i el fet de tenir dos puntes, Barreiro i Uche, feien que poc fos suficient per crear sensació de perill. El Granada era directe, sense pensar-s’ho gaire a l’hora de posar pilotes a l’àrea de Dimi, que havia d’estar sempre atent i que va tenir feina en un parell de faltes directes d’Alberto Martín i Kunde. El Nàstic, que va avisar amb un cop de cap de Barreiro en una gran centrada de Morente (18’), se sentia cada vegada més alliberat i, com que tenia presència ofensiva, va poder marcar el 0-1: Omar Perdomo va recollir a la banda esquerra una pilota llarga de Manu Barreiro, va encarar Víctor Díaz, el va enganyar amb dues bicicletes i, al límit de l’àrea gran, va etzibar un xut amb rosca amb la dreta al pal llarg, impossible per a Varas.

El Granada va concloure la primera part a l’àrea del Nàstic, amb un córner perillós i un xut ras de Kunde, i hi va viure bastant en la segona . Machis, Salvador Agra amb dos xuts seguits, Joselu –que va refrescar l’atac local–, Chico Flores de molt a prop... Diversos van ser els intents del Granada, que sempre va topar amb Dimitrievski, mentre que el Nàstic cada cop se centrava més a defensar. En la segona part, en atac, va fer poc més que un bon xut llunyà de Barreiro fregant l’escaire (70’). Però la feina defensiva va estar a punt de quedar frustrada en el penal molt poc clar de Jean Luc sobre Machis que el mateix futbolista va xutar al pal.

Perdre fa mal quan l’equip no està bé, però quan lluita i arriba a l’àrea no se li pot retreure res
José Luis Oltra
entrenador del granada

ELS VESTIDORS

Hem recuperat la solidesa de jornades anteriors, hem interpretat bé el partit i hem sabut patir. Enlloc és fàcil guanyar
Si hi ha partits en què no s’ha de fer un joc bonic a casa i ser més sòlids ho farem. Cal tenir paciència
Nano Rivas
entrenador del nàstic

Reaparicions de Gaztañaga i Álvaro Vázquez

Nano Rivas va resoldre la baixa per lesió del migcampista Sergio Tejera i el fet que Javi Márquez tot just s’acabés de recuperar d’una lesió –l’ex de l’Espanyol no va jugar fins a la segona part– situant Gaztañaga al doble pivot al costat de Fali. El basc, titular habitual abans de l’arribada de Nano Rivas a la banqueta, encara no havia debutat amb el nou tècnic. Ahir també es va produir el retorn d’Álvaro Vázquez després de la lesió al turmell dret que semblava greu i que finalment només ha fet que es perdés dos partits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)