2a divisió FEF

Guanyar a fora per fer un pas de gegant

2a divisió B. El Peralada visita la Peña Deportiva, penúltim classificat, disposat a sumar els tres punts i allunyar-se del descens

Després de sumar els sis punts a casa en els dos últims partits contra el Deportivo Aragó (2-1) i l’Hèrcules (2-0), el Peralada intentarà tombar una altra barrera i guanyar a Eivissa al camp de la Peña Deportiva, el penúltim classificat, per trencar la mala ratxa a domicili, on només ha guanyat un partit en tota la temporada. “Per aconseguir l’objectiu haurem de guanyar partits a fora i ho haurem de fer millor del que ho hem fet fins ara”, valora el tècnic xampanyer, Chicho Pèlach.

Guanyar avui seria l’impuls que li falta al Peralada per sortir de la zona de perill, i és que deixaria el conjunt eivissenc nou punts enrere, a més d’aprofitar el resultat del duel Llagostera-Olot per allunyar-se d’un o dels dos rivals directes. “Guanyar a Eivissa ens pot donar molta confiança en el futur”, assegura Chicho. De totes maneres, com va passar en la visita del Deportivo Aragó, els alt-empordanesos saben que no ho tindran fàcil, i és que la Peña Deportiva s’intentarà aferrar a una de les últimes possibilitats que li queden per sortir de la zona baixa. “És un equip que ha estat capaç de guanyar el Mallorca. A casa és un equip molt fort, molt perillós a pilota aturada i que en la segona volta ha agafat molt bona dinàmica”, analitza Chicho, que per al partit d’avui recuperarà Andzouana després de la lesió, i els laterals Maxi Villa i Pablo Carbonell, que estaven sancionats. Montes, lesionat, continuarà sent baixa.

LA PRÈVIA

És un equip molt fort a casa, molt perillós a pilota aturada i que en la segona volta ha agafat molt bona dinàmica
Per aconseguir l’objectiu haurem de guanyar partits a fora i fer-ho millor que fins ara
Narcís ‘Chicho’ Pèlach
entrenador del peralada
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)