2a divisió FEF

futbol

badalona

El Badalona continua imparable

En ratxa. El gol d’Álvaro Vega (80’) va donar a l’equip de Manolo González la cinquena victòria consecutiva

at. saguntí 1 BADALONA 2

ATLÈTIC SAGUNTÍ:Lluna, Quesada, Rafa Gimeno, Marín (David Fas, 84’), Óscar López, Kata (Nuha, 70’), Álex Felip, Jorge Julià (Fluixà, 63’), Esteve. Lois i Granell.BADALONA:Morales; Albarrán, Robusté, Moyano, Héctor Camps (Rubén Sánchez, 55’); Álvaro Vega, Sergio Maestre; Robert Simón, Segura (Joel Cañaveras, 87’), Néstor Querol; i Rufo (Toni Lao, 76’).GOLS:1-0 (20’) Esteve. 1-1 (38’) Néstor Querol. 1-2 (80’) Álvaro Vega.ÀRBITRE:Campoy Candela.T.G.:Al local Álex Felip i al visitant Hèctor Camps.

El Badalona continua en estat de gràcia i ahir, a Sagunt, va encadenar la cinquena victòria, que el situa ja ben a prop de les primeres posicions. L’equip de Manolo González va haver de remuntar el gol del local Esteve i es va emportar els tres punts gràcies a la diana d’Álvaro Vega en el minut 80.

No va ser un duel còmode per al Badalona, ja que davant tenia un rival molt ben adaptat al seu terreny de joc i el vent que bufava al Camp de Morvedre no facilitava les coses. A més, el partit no va trigar a posar-se’ls costa amunt als visitants, ja que l’Atlètic Saguntí es va avançar gràcies a Esteve, que va rematar al primer pal una centrada d’Álex Felip. Poc abans del descans, però, una acció per la banda de Juan Antonio Segura va acabar amb la rematada, tot sol, de Néstor Querol, que va superar el porter dels locals. La segona meitat no va tenir un dominador clar, amb dos equips que no es conformaven amb l’empat. El premi se’l va emportar el Badalona, ja que a deu minuts del final Álvaro Vega va rematar amb el cap una falta lateral. Els últims minuts van ser de patiment per al Badalona contra un rival que va penjar unes quantes pilotes a l’àrea de Morales.

Hem cregut en les nostres possibilitats i hem fet un partidàs contra un rival que és molt fort al seu estadi. És per estar-ne orgullós
Continuem tocant de peus a terra perquè fa un mes i mig molta gent ens donava per morts