2a divisió FEF

Òscar Álvarez

Entrenador del Llagostera

“En situacions difícils l’equip sap reaccionar”

Òscar Álvarez mostrava satisfacció després de vèncer un duel gironí que des de la banda llagosterenca era tota una final per mantenir-se ben enganxat a la permanència. “Se’ns ha girat el partit en una acció d’estratègia a favor que dona lloc a un contraatac que suposa el 0-1 de l’Olot. Com a entrenador, que et marquin un gol així fa molta ràbia. L’equip, però, ha demostrat que en situacions difícils sap reaccionar i així ho hem fet”, explicava el tècnic del Llagostera, que valorava molt positivament l’actuació dels seus homes en línies generals. “Hem fet un partit complet en molts aspectes. Ens ha fallat el que ens falla aquest curs, l’eficàcia. Si haguéssim estat una mica més eficaços davant de porteria segur que no hauríem patit tant”, deia un Álvarez que considerava la victòria amb remuntada inclosa en el duel gironí com una injecció de moral de cara a les últimes jornades de lliga.

Escombra cap a casa

Sobre el fora de joc en el gol del triomf, Álvarez no es va definir però sí que va recordar dos possibles penals no assenyalats al seu equip en el primer temps, un per mans a l’àrea olotina i l’altre per una entrada sobre Colorado. “És normal que cada entrenador i cada club miri cap al seu cantó i es queixi i remarqui les accions arbitrals que el perjudiquen”, va indicar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)