2a divisió FEF

Raúl Garrido

Entrenador de l’Olot

“No entenc com no han invalidat l’acció del 2-1”

Orgull i indignació són els substantius que definien els sentiments de Raúl Garrido al final del duel contra el Llagostera. D’una banda, orgull per la feina feta pels seus futbolistes en un terreny de joc sempre complicat de jugar: “L’equip ha estat bé però en aquest camp és difícil controlar certes facetes del joc i com era d’esperar, en algunes accions hem patit. En la segona part, el partit el teníem controlat del tot i quan millor estàvem ha arribat el gol seu, que hauríem d’explicar molt bé.”

I és que Raúl Garrido es va mostrar molt indignat amb l’actuació arbitral d’ahir a Llagostera. “El segon gol comença en fora de joc. Claríssim. El jutge de línia estava a pocs metres i ho havia de veure. A més, el rival ja feia estona que havia de jugar amb un menys perquè a Fuster li han perdonat la segona targeta groga”, va remarcar el tècnic garrotxí. En la mateixa línia, Garrido va recordar que l’Olot estava sent capaç de controlar el joc directe del rival, i que el punt, fora de casa, era molt positiu per a ells: “Teníem el punt, estàvem ben plantats i fent moltes coses bé i no entenc com no han invalidat l’acció que ha suposat el 2-1.”

L’entrenador de l’Olot va acabar agraint el suport de la seva afició lluny de casa: “Em sento orgullós de representar-los i només la decisió errònia d’una persona ens ha privat de sumar algun punt. No és just. Aquest club mereix que li passin coses boniques”, va concloure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)