Girona

El sisè lloc es resisteix

La classificació. El triomf del Vila-real deixa el Girona setè i impedeix arrodonir una jornada d’ensopegades dels rivals

En una jornada molt interessant per l’ensopegada de diversos rivals directes en la lluita per accedir a l’Europa League, hi va faltar l’ajuda de Las Palmas, que si hagués puntuat contra el Vila-real hauria deixat el Girona en el sisè lloc. De fet, els blanc-i-vermells es van instal·lar de manera provisional en el sisè lloc després de guanyar divendres el Deportivo a Montilivi. Ahir a la tarda, però, el Vila-real va superar Las Palmas (0-2), va tallar una mala ratxa i va impedir que el Girona assaltés per primera vegada la sisena posició.

Tot i ser setè, i més enllà de la victòria del Vila-real, la jornada ha estat productiva per al Girona, que ha agafat quatre punts de marge respecte al vuitè –seran tres si el Betis guanya avui– i ha vist com molts aspirants als llocs europeus han ensopegat, començant pel Sevilla, que va perdre a casa contra el València. El 0-2 del conjunt de Marcelino no només dispara la diferència entre el quart i el cinquè –onze punts– sinó que deixa els andalusos amb només un punt més que el Vila-real i dos més que el Girona. El cinquè lloc, per tant, és a l’abast del conjunt de Pablo Machín.

Darrere del Girona, la majoria de rivals van perdre. L’Eibar va caure contra el Madrid (1-2), el Getafe va perdre a casa contra el Llevant (0-1) i el Celta va ser golejat ahir al Wanda Metropolitano (3-0). El Betis, que visita aquest vespre l’Alavés a Mendizorrotza, té l’oportunitat de situar-se vuitè. De moment, el Girona té quatre punts d’avantatge respecte al vuitè, que seran tres si el Betis obté avui els tres punts.

MÉS A PROP

Els gironins són setens però tenen el cinquè, el Sevilla, a només dos punts
Té quatre punts més que el vuitè, que seran tres si el Betis guanya avui
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)