Girona

El Girona tramita la llicència per jugar a Europa

Fil a l’agulla. El club recopila a través de la FEF la documentació econòmica, jurídica i d’infraestructures que exigeix la UEFA

El Girona ha engegat el procés per obtenir una llicència de la UEFA que és imprescindible per poder jugar, si l’equip es classifica a final de curs, l’Europa League de la temporada 2018/19. El club de Montilivi realitza aquests tràmits a través de la Federació Espanyola de Futbol i un cop tingui a punt tota la documentació, la UEFA l’ha de revisar i donar el vistiplau perquè el Girona pugui disputar la competició internacional.

La paperassa que exigeix la UEFA no ha de representar cap dificultat per a un equip que està en una de les millors lligues del continent i que ja ha hagut de facilitar una informació molt similar a la Lliga de Futbol Professional. La UEFA demana als clubs interessats a obtenir la llicència un informe economicofinancer amb els comptes de l’entitat; documentació jurídica (pot anar des dels papers de la conversió en SAE fins a contractes diversos), així com alguna informació sobre infraestructures. Tot i que Montilivi té força dèficits com a estadi de primera divisió, això no hauria de ser cap entrebanc perquè el Girona no obtingués la llicència corresponent.

Un ball de dates

Avançat diumenge pel Vila-real, el Girona ocupa un setè lloc que gairebé li garantiria l’accés a jugar l’Europa League, tot i que el peatge d’aquesta setena plaça és disputar una eliminatòria prèvia durant el mes de juliol, cosa que obligaria amb tota seguretat a avançar les dates de l’inici dels entrenaments de pretemporada. Si el Girona fos sisè, s’estalviaria un parell de partits i no començaria fins a l’agost.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)