Girona

JUANJO EXPÓSITO

JUGADOR DEL RACING DE SANTANDER

“No és desmesurat que el Girona guanyi a Madrid”

“Va ser una passada, el pronòstic era que perdéssim per 4 o 5 gols contra el Madrid de Zidane i Ronaldo i vam donar la sorpresa”

Temporada 2005/06
23 desembre 2005
Real Madrid-Racing 1-2
Comentari:
En la jornada 17 de lliga, el Racing va donar la gran sorpresa al Bernabéu en imposar-se al Real Madrid 1-2. Ayoze Díaz i Felipe Melo van avançar els visitants en la primera meitat, i tot i que Ronaldo Nazario va escurçar distàncies per als blancs en la segona, els tres punts van volar cap a Santander. En aquell equip dirigit per Manolo Preciado començava a destacar el jove Juanjo Expósito, que amb 20 anys va jugar els últims 11 minuts d’aquell partit al Bernabéu. Després de voltar molt, Juanjo ha tornat aquest curs al Racing, a 2a B.
Va guanyar al Santiago Bernabéu, no tothom ho pot dir.
Va ser molt gran! Ho vam aconseguir amb el Racing de Santander la temporada 2005/06, quan jo tot just tenia vint anys. Aquell curs ja vaig jugar bastants partits amb el primer equip del Racing, també de titular, com al Camp Nou [no hi vaig guanyar mai], però aquell partit al Bernabéu contra el Madrid de Zidane, Ronaldo o Beckham va ser increïble. Va ser al desembre, abans de l’aturada, i evidentment el pronòstic abans de jugar era que perdéssim per quatre o cinc gols, però vam donar la gran sorpresa.
Va jugar els últims 11 minuts. Què és el que més recorda d’aquell partit?
Quan vaig entrar ja anàvem guanyant, miraves cap amunt i semblava que la gent et queia a sobre, i jugar contra alguns dels teus ídols... Imagina-t’ho, va ser una passada, i més per a un noi de 20 anys com tenia jo. Recordo que tot i que ell estava bastant enfadat després del partit vaig aconseguir canviar la samarreta amb Zidane, el que és un record inoblidable per a mi.
Ara és el Girona el que jugarà al camp del Madrid. Quin consell els donaria?
És clar que guanyar al Bernabéu és una fita molt difícil, però tenint en compte l’any que estan fent no crec que sigui desmesurat que el Girona guanyi a Madrid; estan immersos en una gran dinàmica i no seria cap bogeria. La il·lusió del Girona ara mateix està per sobre de tot, no hi tenen res a perdre, perquè ja s’han assegurat la permanència i tot el que vingui a partir d’ara serà bo. És com un porter quan li xuten un penal, no hi té gaire res a perdre.
Creu que el fet que els blancs tinguin molt poques possibilitats de guanyar la lliga pot afavorir el Girona?
Sí, tot i que el Madrid té jugadors molt ambiciosos, com Cristiano Ronaldo, que sempre en vol més, no és el mateix anar al Bernabéu amb el Madrid jugant-s’hi la lliga que no pas en la situació actual, en què gairebé ja només els queda pensar en la Champions League.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)