Girona

Els socis del Girona podran continuar comprant entrades

Madrid-Girona. Les peticions del procés de sol·licitud que va acabar diumenge a la nit han estat menors que el nombre d’entrades (500)

El Girona va anunciar ahir que fins demà a les 12 h els seus socis poden continuar comprant entrades per veure el partit que l’equip gironí disputarà diumenge que ve al Bernabéu. El club blanc-i-vermell va informar que totes les peticions del procés de sol·licitud per obtenir entrades –400 per als socis i 100 per als abonats– han estat ateses, ja que el nombre ha estat inferior a les entrades disponibles.

El preu de l’entrada nominativa és de 40 euros i l’entitat de Montilivi també ofereix la possibilitat de contractar un desplaçament en autocar per 55 euros. L’autocar, que s’anul·larà en cas que no hi hagi un nombre mínim d’interessats, té prevista la sortida a les 12 de la nit de diumenge –amb arribada a les 8 del matí a Madrid– i tornarà un cop acabat l’enfrontament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)