Girona

TERESA JORDÀ

DIPUTADA AL CONGRÉS

“El Girona no farà el covard”

“Sóc molt culer però també segueixo que fa el Girona”

“Podem aconseguir un 1-2”

Aquí va molt de Barça i Madrid però al Congrés s’han fet comentaris sobre la trajectòria del Girona i com de bé ho estan fent

Teresa Jordà (Ripoll, 1972) és diputada al Congrés dels Diputats des de les eleccions generals del 2011. Abans d’arribar a Madrid, va ser alcaldessa de Ripoll durant vuit anys.

Segueix l’actualitat futbolística i en concret del Girona FC?
M’agrada el futbol. No soc de les que miro tots els partits, però sí que els dilluns repasso la classificació de primera divisió. Soc molt culer i, per tant, sempre segueixo els resultats del Barça i aquesta temporada, també els del Girona.
Al Congrés es parla de futbol?
Se senten converses, però a les dones no ens diuen gaire res. Encara hi ha l’estigma que per saber-ne, de futbol, has de ser home. Pocs homes ens piquen quan perd el Barça... Al grup tenim en Tardà, que és molt del Barça, i a ell sí que li fan molts comentaris. Aquí va molt de Barça i Madrid, però és cert que aquest any, a en Tardà, també li han fet comentaris sobre la trajectòria del Girona. Destaquen com de bé ho estan fent per ser el primer any que juguen a primera.
Diumenge veurà el partit al Bernabéu?
Diumenge al vespre no serem a Madrid, però si hi siguéssim segur que l’aniríem a veure. Quan coincideix que ve el Barça, perquè encara no havia passat mai contra el Girona, sempre busquem la manera d’anar-hi. Ho fem empesos pels homes del grup, però a mi, a l’Esther Capella i a l’Ana María Surra ja ens va bé anar-hi perquè també ens agrada. Aquest cop, però, no coincideix i serem fora de Madrid.
Com a ripollesa, li consta si al Ripollès l’afició pel Girona també ha crescut?
Ha crescut molt. Fins i tot he tingut converses amb gent que volen fer la penya del Girona a Ripoll. La gent s’ha aficionat molt al Girona, ja no només pel fet de ser gironins, sinó perquè és un honor com a catalans tenir un club tan proper a primera divisió i que ho estigui fent tan bé. Em sembla normal que augmenti l’afició i crec que és molt positiu. Una altra cosa és el que sent molta gent quan juguen Barça i Girona, però l’afició i el seguiment del club gironí ha augmentat molt.
Quin pronòstic fa de cara al partit de diumenge al Bernabéu?
Crec que el Girona sortirà a fer un bon partit i a guanyar, no a fer el covard. Si la sort ens acompanya, podem aconseguir un 1-2.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)