2a divisió FEF

Un debutant a la porteria

2a divisió B. El comitè de competició confirma la sanció d’un partit de suspensió per al porter titular de l’Olot, Xavi Ginard. Contra l’Alcoià, o el juvenil Sacrest o Bastida s’estrenaran en el grup 3

Problema greu i seriós per al tècnic de l’Olot, Raúl Garrido. El comitè de competició va confirmar ahir que Xavi Ginard, el porter titular de l’equip de la Garrotxa, no podrà jugar el pròxim partit al municipal contra l’Alcoià (diumenge a les 16.30 h). El balear ha estat sancionat amb un partit de suspensió per acumulació de targetes grogues i no podrà jugar els primers minuts del curs. Ginard deixarà pas a Guillem Sacrest, el porter de l’equip juvenil, que ha hagut de ser convocat més vegades per ser el seu suplent –primer Moha Chaoui es va trencar el canell i després Òscar Bastida va tenir un problema en un dit de la mà– o al mateix Bastida, que surt de la lesió i que tot just la setmana passada s’entrenava al mateix ritme que els seus companys. Jugui qui jugui, debutarà a la categoria.

Xavi Ginard està fent un curs brillant i s’ha convertit en un dels pilars de l’Olot en la reacció per capgirar la tendència i lluitar per la salvació. La targeta groga que va veure a Llagostera per perdre temps i allunyar la pilota serà un nou contratemps per a l’equip garrotxí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)