1a femenina

L’Atlético, una pedra a la sabata en la lliga

1a divisió femenina. El Barça va tornar a ensopegar contra el seu rival més directe

D’ençà de la seva professionalització ara fa tres temporades, el Barça encara no sap què és tornar a aixecar el títol de lliga i, enguany, ja no depèn d’ell mateix per aconseguir-ho. I això que només ha perdut dos partits en tot el campionat. Però les blaugrana, que a la Champions League han demostrat ser l’equip més potent del campionat espanyol, no aconsegueixen demostrar-ho en els duels directes amb els seus principals rivals en la lliga, fa dos anys l’Athletic i el passat i aquest l’Atlético de Madrid.

Amb l’empat de diumenge, que afavoreix clarament l’equip madrileny amb vista a la lluita pel títol, el Barça fa sis partits seguits en la competició de la regularitat que no guanya l’equip de la capital –una derrota i cinc empats–, uns resultats que han tingut incidència directa en la resolució dels darrers campionats, molt polaritzats i que s’han decidit amb puntuacions molt altes. I és que fa dues temporades, l’equip aleshores entrenat per Xavi Llorens tampoc va ser capaç de guanyar el campió, l’Athletic, ni en el duel d’anada ni en el de tornada.

Tot i així, l’equip blaugrana continua esperançat amb les seves possibilitats de guanyar la lliga. “Anem darrere, però encara falten desplaçaments complicats i el que hem de fer és no afluixar fins a la fi”, va dir quan va acabar el matx la defensa Marta Torrejón.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)