Girona

futbol

girona

“Tenen ganes de tornar-nos-la”

La plantilla del Girona prepara la visita al Bernabéu conscient que el Madrid té una espina clavada pel 2-1 de la primera volta a Montilivi

El fet que els blancs hagin tingut una setmana neta i que després del duel hi hagi aturada també encareix les expectatives dels gironins

Pere Pons és l’autor d’una frase des del balcó de la plaça del Vi que va fer fortuna –“Els rebentarem!”– mesos abans d’una victòria històrica del Girona contra el Real Madrid a Montilivi (2-1). “Ho vaig dir en un moment d’eufòria i gresca. Va sortir un cop, i no sé si dos”, explicava ahir el migcampista de Sant Martí Vell. “Tenen ganes de tornar-nos-la”, va dir el jugador del planter, que va expressar la sensació de tota la plantilla, conscient que sortir amb una alegria del Santiago Bernabéu costarà Déu i ajuda.

Després de tres dies seguits de descans, la plantilla del Girona va començar a preparar ahir el partit de diumenge a Madrid, amb un entrenament a Riudarenes després del qual cinc futbolistes van participar en un media day per satisfer les nombroses peticions de mitjans de comunicació. Tots van coincidir que tornar a sorprendre el Madrid serà molt difícil. Assumeixen que el conjunt blanc tindrà al cap la desfeta de la primera volta a Montilivi. “Segurament, alguna cosa els va quedar d’aquell partit, i voldran demostrar que va ser un error”, va assenyalar Borja García. A la dificultat pròpia del partit, s’hi afegeix el fet que el Madrid ha pogut centrar tota la feina en la visita del Girona, perquè ha tingut una setmana neta –la tercera del 2018-- i després del duel de diumenge hi ha aturada per seleccions. “El Madrid, per l’entitat i l’escut que porta, sempre ha de sortir a guanyar. Han pogut enfocar tota la feina en aquest partit, i no m’imagino que vulguin reservar res”, va afegir Bernardo.

L’exigència assumida, però, no està renyida amb la il·lusió amb què els gironins afronten una altra cita marcada a l’estiu en el calendari. “No hi tenim res a perdre i molt a guanyar. Hem d’intentar anar-hi sense por ni nervis i a fer el nostre joc”, diu Pere Pons.

Absent al Camp Nou

“Hi hem d’anar a competir, a fer una feina seriosa i a demostrar tot el futbol que tenim.” Johan Mojica, habitual al carril esquerre, va jugar només en la recta final dels partits contra el Madrid i el Barça a Montilivi, i es va perdre la visita al Camp Nou. “Me’l vaig perdre per cuidar-me. Tenia una fatiga al tendó i, tot i que m’hauria agradat ser-hi, els companys van competir. I jo vaig poder jugar els partits següents”, explica el colombià, motivat per jugar al Bernabéu. L’esquerrà, advertit de suspensió, ha jugat alguns partits infiltrat, però assegura que està bé.

“Ho té tot treballat”

Borja García va jugar dos anys al filial del Madrid –va coincidir amb Lucas, Nacho i Casemiro–, però no va arribar al primer equip. “És un partit per disfrutar”, diu el mitjapunta, que elogia la feina de Zidane: “Hi vaig coincidir perquè, quan estava a la rampa de sortida, m’hi vaig entrenar quan dirigia el Castilla, i també com a segon d’Ancelotti. És un tipus tranquil i no només gestor de grup, sinó que ho té tot treballat i els resultats d’aquests dos anys l’avalen.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)