Girona

Jo he guanyat al Bernabéu

Zou Feddal. Futbolista del Betis

“El Girona és capaç de donar la sorpresa”

“Ningú esperava que guanyéssim al Bernabéu, però nosaltres vam anar allà amb tota la intenció del món. Vam tenir paciència i vam saber patir, i al final va arribar el premi del gol”

Temporada 2017/18
20/09/2017
Real Madrid - Betis 0-1
Comentari:
El Betis va fer un partit molt complet al Bernabéu i es va endur els tres punts després d’un gol de Sanabria en el temps afegit. Feddal va jugar el partit complet a un gran nivell al centre de la defensa.
Primer de tot, com està de la lesió? Quina llàstima, i encara més en un any de mundial.
Sí, però és el que hi ha, no puc fer res més que tirar endavant. Ja és passat i a poc a poc tornaré.
Parlem de coses positives. Quina gran victòria que van aconseguir al camp del Madrid. Van deixar el Bernabéu glaçat.
Ningú ho esperava, però nosaltres vam anar allà amb tota la intenció del món. El Madrid venia de fer uns resultats no gaire positius davant la seva afició i vam anar-hi amb moltes ganes i il·lusió. Sabíem que seria un partit molt complicat, però vam tenir paciència i vam saber patir durant molts minuts, i al final va arribar el premi del gol en el temps afegit amb la diana de Sanabria.
Què recorda més d’aquell dia?
Com a defensa recordo que hi van haver moments que ens atacaven per tots costats, però vam saber estar ferms i vam aguantar molt bé. Crec que si al Madrid li aguantes les centrades laterals tens molt de guanyat. A més, per guanyar al Bernabéu també has de tenir una mica de possessió, perquè si entregues la pilota al Madrid estàs liquidat, ja que en qualsevol jugada et poden fer mal. Els grans equips pateixen una mica més si els treus la pilota, tot i que el Madrid també ho fa molt bé al contraatac. S’ha d’estar bé en moltes facetes, estar atent i concentrat i tractar el partit com un més. La sort també t’ha d’acompanyar, com també que el Madrid no estigui fi.
El Girona ja els va guanyar en el partit de la primera volta...
Sí, estan fent un gran campionat, jugant molt bé, tenen una base molt bona i un sistema de joc que dominen gairebé a la perfecció. El mister també fa molts anys que és al club i això ajuda molt. Veig el Girona capaç de donar la sorpresa al Bernabéu.
Veu els de Pablo Machín amb possibilitats de jugar a Europa?
Per què no? En el futbol hi ha sorpreses i si el Girona continua fent el que sap fer, competint igual, tindrà possibilitats de jugar a Europa, com també nosaltres, el Betis. El tram final de curs serà decisiu per a tots.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)