Girona

Jo he guanyat al Bernabéu

Raúl García. Futbolista del Leganés

“Ells tenien més pressió i això ens va beneficiar”

“Guanyar al Bernabéu és molt difícil i a nosaltres, a més, ens va servir per eliminar-los de la copa i a casa seva; va ser molt bonic”

- Temporada 2017/18
24/01/2018
Real Madrid - Leganés (copa) 1-2
Comentari:
El Leganés, que va perdre 0-1 en el partit d’anada a Butarque, va capgirar l’eliminatòria de quarts de final contra el Madrid donant la sorpresa en el Bernabéu (1-2). Eraso i Gabriel van ser els golejadors visitants, mentre que Raúl García va jugar els últims 20 minuts.
Han estat l’últim equip que ha guanyat al Bernabéu, una victòria que a més va servir per eliminar el Madrid en els quarts de final de la copa (1-2).
És molt complicat guanyar al Bernabéu i va ser molt bonic, ho recordarem sempre. A més, en el nostre cas ens va servir per eliminar-lo de la copa, que encara dona més valor a la victòria. I, a sobre, vam capgirar el resultat advers del partit d’anada [0-1].
L’afició del Madrid no s’ho creia, va ser històric.
Nosaltres estàvem en una línia molt bona, ens estaven acompanyant els resultats i el públic es va posar una mica nerviós, perquè nosaltres empenyíem i a ells no els sortien les coses. Els equips grans tenen aquesta pressió d’haver de guanyar sempre i això ens va beneficiar una mica, tot i que també vam fer un gran treball.
És la victòria més bonica de la seva carrera esportiva?
Potser sí. La temporada passada vam guanyar al Camp Nou amb l’Alavés, que també va ser molt bonic i important, però aquesta victòria al camp del Madrid té molt de mèrit per haver-los eliminat de la copa i, a sobre, a casa seva.
Ara és el Girona el que visita el Bernabéu. Què diria que s’ha de fer per guanyar-hi?
El Girona també està en una dinàmica molt positiva, estan fent un gran treball i aniran al Bernabéu amb la moral molt alta, que sempre és important. Hauran de fer un bon partit, perquè contra aquests equips com el Madrid els errors et maten i ells solen aprofitar-los a la més mínima, és molt important no cometre gaires errors. El Girona segurament jugarà amb la seva filosofia de sempre, que tan bé li està anant, i segur que tindrà les seves ocasions durant el partit.
S’ha de vigilar especialment Cristiano Ronaldo?
Cristiano té un olfacte golejador enorme, així que s’ha d’estar pendent d’ell, s’ha de vigilar perquè es mou molt i sempre està buscant la rematada. Crec que amb això el Girona no tindrà problema pel sistema defensiu que utilitza, però haurà d’estar molt atent a la gran qualitat que tenen els jugadors del mig del camp del Madrid.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)