Girona

Només en falta un

Els escenaris dels millors. Portu, l’autor del 2-1 contra el Madrid a Montilivi, és l’únic jugador que ha marcat al Camp Nou, el Wanda i Mestalla

Portu és l’home dels rècords. L’únic futbolista del Girona que ha participat en les 28 jornades és el que acumula més minuts (2.283) en la lliga. Autor d’onze gols, el murcià és una peça fonamental de l’equip i és l’únic jugador que Machín ha alineat des de l’inici en 27 partits, tot i que també és el que més cops (18) ha estat substituït. Portu arribarà diumenge a un partit especial després d’haver estat protagonista majúscul del duel de la primera volta, ja que va ser qui va concretar la remuntada, en batre Kiko Casilla (57’) quatre minuts després que Stuani hagués igualat el 0-1 d’Isco.

Al Santiago Bernabéu Portu tindrà un repte afegit. El mitjapunta convertit en davanter aspira a fer encara més rodona una temporada espectacular. Ha vist porteria al camp del Barça, de l’Atlético i del València, cosa que no ha fet cap altre futbolista aquesta temporada, i té l’oportunitat de sortir del Bernabéu havent marcat als estadis dels quatre primers classificats de primera.

Tots el 2018

Portu va marcar el seu primer gol a primera divisió a Balaídos, el 29 de setembre. També va marcar a Riazor, i al Benito Villamarín va aconseguir el seu primer doblet. Superat el parèntesi de Nadal, van arribar les visites als grans escenaris, i Portu sempre hi va ser. En el seu retorn a Mestalla va fer un gest de demanar disculpes a l’afició després de marcar el 0-1, que el València va acabar remuntant. Al Wanda Metropolitano, on Jan Oblak només havia encaixat tres gols en vuit partits de lliga, va igualar l’1-0 de Griezmann. I al Camp Nou va ser el protagonista d’un començament tan impactant com efímer del Girona, amb el 0-1 que els blaugrana van acabar convertint en un 6-1.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)