Girona

ESPORTS

FUTBOL

Lopetegui no cita Portu però hi pensa

En la prellista. El seleccionador espanyol afirma que el jugador del Girona els està cridant molt l’atenció

Cristian Portugués no va entrar finalment en la relació de 24 convocats de la selecció espanyola absoluta per als amistosos de preparació per al mundial del dia 23 a Düsseldorf (contra Alemanya) i del 27 al Wanda Metropolitano (contra l’Argentina). Tot i això, Julen Lopetegui va assegurar que el futbolista del Girona té possibilitats de ser a l’estiu a Rússia: “Portu està fent una temporada extraordinària, igual que el Girona, que està fent un treball sensacional encapçalat per un excepcional entrenador com és Pablo Machín.”

Lopetegui no va tancar en absolut les portes al futbolista murcià: “És cert que ens ha cridat l’atenció, l’hem anat a veure i, de fet, ha estat en la prellista per al mundial, perquè està fent una temporada sensacional i com a tal té possibilitats, per descomptat que sí”, va afegir-hi. Portu, autor d’11 gols en la lliga, és el segon màxim golejador del Girona darrere de Cristhian Stuani, que durant la setmana de descans ja ha estat cridat pel seleccionador uruguaià, Óscar Tabarez, per disputar dos amistosos a la Xina.

Dos amb Espanya sub-21

D’altra banda, el seleccionador espanyol sub-21, Albert Celades, va cridar Pablo Maffeo –havia format part d’anteriors convocatòries– i també Aleix Garcia per als partits de la fase de classificació per a l’Eurocopa contra Irlanda del Nord i Estònia. “Aleix ja va estar en alguns entrenaments i partits de preparació de l’Eurocopa i ens agrada molt com juga”, va afirmar el seleccionador estatal sub-21

A banda de Stuani, Maffeo i Aleix Garcia, aquesta setmana s’ha sabut que el Marroc ha cridat el porter Bounou. El Girona també està pendent de la llista de Colòmbia que Pékerman havia de facilitar a la matinada i en què tant Johan Mojica com Bernardo Espinosa tenien possibilitats de ser inclosos.

DOS A LA SUB-21

Celades torna a cridar Pablo Maffeo i també inclou en la llista Aleix Garcia

JULEN LOPETEGUI

“El Girona està fent un curs sensacional amb un entrenador excepcional”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)