Barça B

Cucurella salva un empat contra un rival directe (1-1)

El Barça B ha sumat el quart empat consecutiu gràcies a un gol de Cucurella a un quart d’hora del final. Els blaugrana han salvat els mobles en un partit ple de condicionants. L’estat de la gespa, les baixes de jugadors importants (entre ells, Aleñá) i un gol de penal a mitjans del primer temps han fet presagiar el pitjor. Però l’entrada de jugadors de la casa ha girat el partit com un mitjó i els blaugrana han acabat a camp rival.

L’esquema amb cinc defenses i el mal estat de la gespa han impedit que el Barça B tingués fluïdesa en la circulació de la pilota. El Llorca ha cedit la possessió i, a més, ha agafat forces amb el gol d’Ojeda de penal (28’). A partir d’aquí, el filial només ha millorat amb l’entrada de Carles Pérez i el juvenil Marqués (70’). Cucurella, a passada de Nahuel, ha establert l’empat. Els de Gerard López han tingut més ocasions tot i que també Ortolá s’hi ha lluït deixant el marcador amb l’empat definitiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)