2a divisió FEF

futbol

Llagostera

Ocasió desaprofitada

Llagostera. Els de la Costa Brava llencen a la brossa més de tres quarts de partit i només s’espavilen a partir de la diana de Pablo Sánchez, que va ensenyar tots els dubtes del rival

sabadell 2 llagostera 1

SABADELL:Roberto; Rubio, Migue, Coch, Dani Gómez; Ozkoidi, Marc Martínez (Pol Moreno, 90’), Ángel, Capó (Adri Díaz, 74’); Felipe Sanchon (Migue Garcia, 69’) i Arturo.LLAGOSTERA:Marcos; Chele (Eizmendi, 46’), Chica, Esteban, Maynau; Carbó, Pitu; Pablo Sánchez, Leo, Guichón (Tarrenchs, 83’); i Gabarre (Arimany, 65’).GOLS:1-0 (25’) Ozkoidi. 2-0 (41’) Coch. 2-1 (84’) Pablo Sánchez.ÀRBITRE:Brea Peón.T.G.:al local Coch; als visitants Facu i Pitu.PÚBLIC:2.821 espectadors a la Nova Creu Alta.

Els últims deu minuts de partit van demostrar que el Llagostera hauria pogut esgarrapar alguna cosa de la Nova Creu Alta si s’ho hagués agafat d’una altra manera des de l’inici. Els de la Costa Brava van tenir una posada en escena indigna de la lluita que estan perseguint ja que, pescant a Sabadell, el salt endavant en la salvació hauria estat sideral. Però en lloc d’això, l’equip va ser una joguina a mans dels arlequinats fins que en el minut 83 es va trobar amb un gol que el va fer despertar. De les facilitats defensives, de les escasses –per no dir inexistents– oportunitats ofensives, es va passar a un atac i gol final. Això sí, poc profitós. Perquè tota la voluntat que li va posar en els darrers instants es va esfumar amb el xiulet final de l’àrbitre que, ajudat pels resultats dels rivals, deixa el Llagostera encara amb molts partits per guanyar si és que es vol salvar.

Òscar Álvarez va tornar a la línia de tres centrals i va intentar acumular homes en zona d’influència però no va funcionar. L’equip simplement va mostrar un nivell baix i va perdre totes les pugnes que el Sabadell li va plantejar. La manera com els de la Costa Brava intentaven espolsar-se el perill sovint resultava còmica, entre mistos i entregues il·lògiques al rival. Així, els locals van començar a generar ocasions, comandats per Felipe Sanchón, que ahir tornava després de diverses setmanes de baixa. De la mà de l’exjugador del Girona, l’ofensiva arlequinada va fluir de valent i aviat van arribar les primeres ocasions de Marc Martínez i Josu. El marcador es va decantar a mitjan primer temps, en una rematada de cap d’Arturo al travesser, el rebot del qual va anar a parar a l’atacant basc, que no va perdonar davant Marcos. El porter tampoc va poder fer res en una pilota servida per Sanchón perquè Aleix Coch rematés a gol.

El més destacat

Marcos va ser el jugador més destacat del Llagostera i va permetre que el marcador no s’eixamplés. Josu, Felipe i Óscar Rubio van provar els felins reflexos del porter mentre l’equip estava a la lona, immòbil, davant l’activitat ofensiva rival. Però, de sobte, Eizmendi va assistir Pablo en la primera rematada visitant –més enllà d’un parell de lliures directes–, l’atacant no va fallar i el partit es va obrir. Quedaven set minuts i el Llagostera va fer un pas endavant, però la defensa del Sabadell es va imposar. I encara va quedar temps perquè Marcos aturés, en el darrer instant, la sentència.

La culpa és meva, no hem sabut interpretar el sistema, però quan la gent vol podem fer coses. Hi ha una mica de tot
Ha estat un partit dolent. Hem vist un equip que ha volgut guanyar i un altre que no
Òscar Álvarez
entrenador del llagostera
He vist un Sabadell espectacularment superior al seu rival
Toni Seligrat
entrenador del sabadell

Un fora de joc que va aturar el cor de la Creu Alta

En els últims minuts, en ple vendaval ofensiu del conjunt visitant, al Llagostera li va costar xutar a porteria per empatar el partit però l’ocasió més clara va ser una caiguda d’Arimany dins l’àrea que era penal clar. L’àrbitre així ho va interpretar però el jutge de línia va invalidar-ho per fora de joc anterior del davanter llagosterenc. “Al final hem tingut una acció dubtosa que és bastant clara en què no hi ha fora de joc de Sergi [Arimany] i que hauria estat penal i expulsió”, va dir Òscar Álvarez. “A mi no m’ha semblat fora de joc”, va reconèixer posteriorment Toni Seligrat: “Però estic convençut que Roberto hauria aturat el penal. No podia ser un final tan cruel per a nosaltres”, va afegir. “No sé si era fora de joc perquè no l’he vist en l’arrencada però sí que després que se’m creua, hi ha contacte i el toco”, va afirmar el central del Sabadell Aleix Coch, implicat en la jugada.