2a divisió FEF

futbol

2a divisió b

El Badalona venç i ja pot començar a somiar

Sense fre. El conjunt escapulat encadena contra l’Ontinyent la sisena victòria, gràcies a un gol de Néstor Querol, i se situa a dos punts del quart

badalona 1 ontinyent 0

BADALONA:Morales, Albarrán, Kilian (Héctor Camps 84’), Robusté, Moyano, Maestre, Robert, Segura (Álvaro Vega 64’), Rubén, Rufo (Adri Rivas 76’) i Néstor Querol.ONTINYENT:Álvaro Campos, Bauti (Miguel Nemesio 38’), Ramón Verdú, Franco Russo, Carrasco, Juanan, José Antonio Soler, Alberto Rubio (Sascha Andreu 64’), Raúl González, Fran Machado (Álvaro Sánchez 81’) i Tito Malagón.GOLS:1-0 (54’) Néstor Querol.ÀRBITRE:Ripoll Solano.T.G.:als locals Segura i Moyano; i als visitants Ramón Verdú i Sascha Andreu.

El Badalona continua en estat de gràcia, de victòria en victòria. Ahir, el conjunt que entrena Manolo González va enllaçar el sisè triomf consecutiu i s’acosta encara més a la zona d’ascens, que ara és a només dos punts. Els escapulats rebien un rival directe com l’Ontinyent i es va veure un partit força equilibrat que es va decantar per una errada aprofitada per Néstor Querol en l’inici del segon temps. Abans, en la primera part, es va veure un matx anivellat en què el Badalona portava la batuta i els visitants ho buscaven a l’espai. D’ocasions clares de gol, però, no n’hi va haver gaires. Després de la represa la tendència va canviar i l’Ontinyent va fer un pas endavant. Això sí, en una errada defensiva, una pilota cap al porter que va quedar curta, el quadre badaloní va obrir la llauna, ja que Néstor Querol no va desaprofitar l’avinentesa (54’).

Amb l’1-0 en el marcador, l’equip visitant va estirar línies, buscant l’empat, mentre que el Badalona va tenir bones oportunitats per sentenciar al contraatac. Als de Manolo González els va faltar el punt d’encert necessari per fer algun gol més, però tampoc no va ser necessari, perquè una jornada més va demostrar la seva solvència defensiva i l’Ontinyent va ser incapaç de batre Morales.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)