2a divisió FEF

Marc Mas aguanta l’Olot

2a divisió B. El davanter, que ja ha fet nou gols, va ser decisiu en el duel contra l’Alcoià (1-1). El silenc és una peça indispensable i fa jornades que està superant els seus registres en la categoria

L’Olot va empatar a un gol contra l’Alcoià en la darrera jornada de lliga. Una diana de Marc Mas en el minut 87 va permetre al conjunt de la Garrotxa esgarrapar un punt, un resultat que haurien firmat tots els olotins en el descans –l’equip perdia 0-1 i no mostrava símptomes de poder capgirar el resultat– però que al final va quedar curt pels mèrits dels de Raúl Garrido. La gran segona part de l’Olot, que va dominar el contrincant en totes les facetes del joc, torna a deixar bones sensacions a l’entorn, que veu l’equip fora del perill una setmana més, a dos punts de la promoció de permanència i del descens directe.

Un dels protagonistes del duel va ser Marc Mas, que ja suma nou dianes en la lliga, el seu millor registre –el rècord el tenia del curs 2011/12 quan amb la samarreta del Llagostera va fer cinc gols–. “Estic satisfet a mitges. Content pel gol, però decebut per no haver pogut guanyar. Hem de ser positius, hem estat lluitant fins al final com sempre fa aquest club”, comentava Mas després del partit contra l’Alcoià. El silenc va fer l’empat i dos minuts després va tenir l’ocasió de culminar la remuntada després d’una passada de Barnils: “Personalment estic content amb els gols que he fet, però en vull més. Sempre tinc ocasions i tant a Llagostera com contra l’Alcoià he tingut les darreres ocasions per fer gol. Un davanter sempre en vol fer més”, explicava el pitxitxi de l’Olot, que sentenciava: “No em marco cap xifra de gols. Sempre vull ajudar l’equip i com més gols marqui millor per al grup i per a mi. Fer-ne deu en aquest grup ja té mèrit.”

EL PROTAGONISTA

Estic satisfet a mitges. Content pel gol, però decebut per no haver pogut guanyar. Hem de ser positius, l’equip ha lluitat fins al final

L’ANTIC SOSTRE

Marc Mas va fer cinc dianes a 2a B el curs 2011/12 amb la samarreta del Llagostera
No em marco cap xifra de gols. Sempre vull ajudar l’equip i com més gols marqui millor
Marc Mas
davanter de l’Olot

Guillem Sacrest debuta i supera l’examen sota pals

A més del golejador Marc Mas, a la porteria de l’Olot hi va haver l’altre protagonista del partit. El juvenil Guillem Sacrest va debutar a segona B amb la samarreta olotina en substitució del sancionat Xavi Ginard. Sacrest va tenir poca feina, i és que en la segona part l’Alcoià no va xutar entre els tres pals. “Estic molt content pel debut, m’he trobat molt bé i l’afició m’ha ajudat molt. M’he sentit molt segur, no he hagut d’intervenir gaire i això és bon senyal”, explicava el porter garrotxí, que hi afegia: “Fa molts anys que soc a l’Olot i era un somni debutar al municipal. Hauria estat millor amb una victòria però al final ha estat un punt, almenys sumem. Tinc la sensació que podíem haver aconseguit alguna cosa més.” Sacrest sabia des de divendres que jugaria: “Vaig rebre una trucada de l’entrenador i ja em vaig mentalitzar.” El mateix Garrido va valorar la seva actuació: “L’he vist molt bé. El felicito a ell i a l’entrenador de porters per tenir a punt Sacrest, Bastida i Ginard cada setmana.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)