2a divisió A

El Còrdova torna a la vida

Resurrecció. Després d’estar desnonat en la classificació, el conjunt andalús torna a ser una amenaça per als qui lluiten per la permanència

Les últimes 24 hores del mercat d’hivern van ser frenètiques, amb cinc arribades de cop. La situació ho mereixia, amb l’equip a vuit punts de la salvació, moltes jornades per jugar i un recent canvi en la propietat (l’empresari de passat dubtós Luis Oliver com a nou màxim accionista del club). Però el Còrdova no reeixia amb tres derrotes consecutives, especialment doloroses, contra el Barça B i el Granada en l’últim minut i la golejada a Tenerife (5-1), que van col·locar a l’equip a 13 punts de la salvació.

De sobte, la remuntada contra el Valladolid li va canviar la cara. Van començar a rajar els triomfs: a domicili contra l’Alcorcón, un rival directe; a casa contra el Lugo, i diumenge contra el Nàstic, també en la lluita per la salvació. Resultat? Quatre triomfs consecutius que han permès a l’equip retallar nou punts en quatre jornades. “Ara estem a quatre punts de la Cultural, que és el nostre objectiu. Abans estàvem morts i ara tenim vida”, explica José Ramón Sandoval, tècnic que va arribar fa cinc partits: “Quan vam arribar vam dir: «Cada cinc partits hem de retallar tres punts als nostres rivals.» I ara tenim superàvit. Si ve alguna derrota, tenim aquest marge, però hi creiem molt. Hem d’estar preparats.”

L’equip, a més, s’ha trobat una atmosfera espectacular perquè s’ha passat dels 9.200 espectadors de mitjana aquest curs a l’Arcángel als 16.200 dels últims quatre partits. Sense anar gaire lluny, diumenge uns 300 aficionats del Còrdova van fer 1.600 quilòmetres per donar suport a l’equip i gaudir el triomf a Tarragona.

LA REACCIÓ DEL CÒRDOVA EN NÚMEROS

15
moviments
va fer en el mercat d’hivern: 9 fitxatges i 6 sortides.
9
punts
ha retallat respecte a la salvació (del -13 en la jornada 27 al -4 de la jornada actual).
6.942
espectadors
de mitjana més van a l’Arcángel des del tancament del mercat al mes de gener.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)