Girona

Bounou es queda a Girona

Internacionals. El porter marroquí, tocat després de la visita al Bernabéu, finalment no viatja amb la selecció i s’estalviarà una quilometrada. Stuani, que juga a la Xina, és qui més hores d’avió farà

Bounou va acabar el partit del Santiago Bernabéu amb molèsties musculars que li impedien fins i tot fer els serveis de porteria amb normalitat. El porter en principi havia de viatjar avui mateix cap a Torí per concentrar-se amb la seva selecció per a l’amistós que jugarà divendres contra Sèrbia, però per culpa d’aquesta lesió el marroquí finalment s’ha quedat a Girona (ahir va baixar del TAV a Barcelona i va anar a l’hospital a fer-se proves acompanyat pel doctor Antoni Mora). La lesió no sembla que sigui gaire greu i tot fa pensar que Bounou estarà a disposició de Pablo Machín per al pròxim partit de lliga contra el Llevant a Montilivi (dissabte dia 31 a la una del migdia). A banda del partit contra Sèrbia a Torí, Bounou també s’estalviarà el viatge cap a Casablanca per disputar dimarts el Marroc-Uzbekistan. D’aquesta manera el porter no haurà de fer els gairebé 3.700 quilòmetres que li tocaven, però tampoc tindrà la possibilitat de lluitar per la titularitat de la porteria de la selecció, que ara mateix és per a Munir, el porter suplent del Numància.

L’èxode més gran

Tot i la baixa de Yassine Bounou amb el Marroc, el Girona tindrà sis jugadors amb les seves seleccions, el rècord històric d’internacionals del club. Aleix Garcia i Pablo Maffeo jugaran amb la selecció espanyola sub-21; Johan Mojica i Bernardo Espinosa, amb Colòmbia; Cristhian Stuani, amb l’Uruguai, i Michael Olunga, amb Kenya.

Sens dubte, qui més desgastat acabarà en aquesta aturada, si més no per la durada dels viatges que farà, és el pitxitxi Cristhian Stuani, que en total farà 20.743 quilòmetres per jugar la China Cup a la ciutat de Nanning. Això sí, serà el primer a quedar alliberat, i és que després de jugar el primer partit divendres contra la República Txeca, jugarà el segon dilluns, contra Gal·les o la Xina, depenent dels resultats de les semifinals, i començarà ja el viatge de tornada. D’altra banda, els que més s’hi juguen en aquesta aturada són els espanyols de la sub-21, ja que els seus partits són classificatoris per a l’europeu sub-21. Espanya, líder de grup, visitarà dijous Irlanda del Nord, segon classificat, i rebrà dimarts Estònia, cuer, amb l’objectiu d’encarrilar la classificació. En aquests partits Aleix Garcia podria debutar amb la sub-21, després d’haver jugat ja amb la sub-17. Els que faran menys quilòmetres en aquesta aturada són els colombians Mojica i Bernardo, que jugaran divendres a París contra França i dimarts a Londres contra Austràlia. Finalment, Olunga jugarà dos partits a Marràqueix, contra les Comores dissabte i contra la República Centreafricana dimarts.

RÈCORD

6
jugadors
estan amb la seva selecció (Olunga, Aleix Garcia, Maffeo, Stuani, Mojica i Bernardo), el màxim històric del club

DESGAST

20.743
quilòmetres
farà Stuani per jugar amb la selecció uruguaiana a la ciutat de Nanning la China Cup, que s’acabarà dilluns
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)