3a divisió FEF

El reflex d’un moment

3a divisió. Max Marcet va ser clau en l’últim triomf del líder, ja ha igualat els set gols de l’any passat i ara espera millorar de bracet amb un bloc intractable

Diumenge passat, a la ciutat esportiva Dani Jarque, el Gavà va tenir un malson amb un nom propi: Max Marcet. L’atacant sabadellenc va fer anar de bòlit l’equip blaugrana i va ser una figura clau en la golejada de l’Espanyol B, ja que va fer l’assistència de l’1-0, va provocar el penal del 2-0 i després va marcar el 3-0 i el 4-0. Vaja, un d’aquells dies memorables que recordarà durant temps. “Vaig estar molt participatiu i estic molt content de com ens van sortir les coses a mi i a l’equip”, explica el futbolista de 21 anys, que ja ha igualat la seva millor xifra golejadora: les set dianes que va fer entre el Sabadell B i el Sabadell el curs passat. “Mai he estat un futbolista que acabi les temporades amb un nombre alt de gols, però havent assolit la xifra l’any passat, ara espero fer-ne algun més”, admet Marcet, que és conscient que està en un bon ecosistema per millorar estadístiques: “Som una plantilla molt ambiciosa, amb jugadors de qualitat i hi ha competència, i això és bo.”

La bona actuació de Max Marcet diumenge passat, a més, exemplifica l’estat de forma de l’Espanyol B, que durant tota la temporada ha manat amb autoritat en el grup català de tercera i encara no ha perdut cap partit. Tan abismal és la diferència entre el filial blanc-i-blau i la resta, que l’Hospitalet, segon, està 24 punts per sota. De fet, els de David Gallego poden assolir la fita de proclamar-se campions la jornada que ve, al camp de l’Europa. “Ens anem marcant objectius i assegurar el campionat és el pròxim”, explica el davanter vallesà, que no tem que assolir-lo tan aviat pugui destensar l’equip: “Si som campions aquesta setmana, després estarem pensant en el play-off i a jugar i competir al màxim nivell fins a l’última jornada. Aquí, si et relaxes, hi ha molta competència, i tots volem ser-hi presents quan arribi la fase d’ascens.”

Respecte a buscar altres al·licients un cop assolit el campionat de lliga, l’equip és conscient que va a ritme de rècord i ho vol aprofitar per continuar batent registres. “Som molt regulars i és bo superar rècords, ja que la gent s’interessa en nosaltres”, conclou un Max Marcet que aquest curs està donant continuïtat a la bona temporada que va fer amb el Sabadell.

LES FRASES DE MAX MARCET

Estic molt content amb la meva contribució; ara miraré de superar la xifra de gols de l’any passat, que estic en un bon equip per fer-ho
Si som campions aquesta setmana mantindrem la tensió, que hi ha molt competència i tots volem jugar el «play-off»
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)