Girona

Un incentiu ben acordat

Objectiu: Europa. La plantilla i el club han arribat a un acord sobre les primes que cobrarà l’equip si aconsegueix classificar-se per a l’Europa League

El Girona ha tancat ben d’hora i amb molta solvència el primer objectiu de la temporada, que era la permanència. La culminació d’aquesta fita ha permès a la plantilla cobrar un primer sobresou ja acordat en l’inici del curs, ja que la salvació representava a l’estiu el destí més a l’abast d’un debutant en la primera divisió com el club de Montilivi. Ara, però, amb l’equip situat en posicions que li donarien accés a competicions europees i amb poc més de dos mesos de lliga per disputar, els jugadors i els propietaris s’han hagut de tornar a trobar per reorientar els objectius i també les primes. La negociació, pel que sembla, ha arribat a bon port: “Ho vam parlar tota la plantilla i després vam traslladar els dubtes i inquietuds als propietaris. És un diàleg i una discussió ben entesa, sempre des de les bones paraules. Hi ha hagut entesa i tots som conscients que això és el Girona, que venim d’on venim, i des de la coherència i la lògica s’ha pogut arribar a un acord”, va explicar ahir un dels capitans de l’equip, Àlex Granell, que va remarcar que el club “ha entès les il·lusions de la plantilla”, i que l’entesa ha estat fàcil.

Un objectiu d’altura

Amb el punt de mira ja orientat cap a Europa, Granell va explicar que la motivació a dins del vestidor és màxima, però que la dificultat del repte també ho serà: “Seria una proesa portar l’equip a competicions europees. És l’objectiu més ambiciós i ho intentarem. De totes maneres, si no ho aconseguim, la temporada també serà excel·lent.”

ÀLEX GRANELL

“Han entès les il·lusions que té la plantilla i s’ha pogut arribar a un acord”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)