3a divisió FEF

JORDI HOSTENCH

JUGADOR DEL FIGUERES (3A DIVISIÓ)

“Va ser el retorn somiat”

El lateral olotí va tornar a jugar després de lesionar-se el febrer del 2017 i ara espera “recuperar la confiança i el ritme de competició jugant el màxim de minuts possible”

Esperava poder estar en un equip de 2a B com l’Olot i per això vaig esperar fins a l’hivern, però al final no ha estat possible

Jordi Hostench (Olot, 24/10/1992) es va trencar els lligaments encreuats del genoll esquerre en el partit de la jornada 24 de segona B del curs passat amb l’Hospitalet al camp del Prat (4-0). Des de llavors el lateral, que es va entrenar amb l’Olot abans de fitxar pel Figueres, ha estat tretze mesos sense jugar, fins diumenge, que va tornar a jugar en el partit contra el Reus B (2-1). Ara, a tercera, Hostench confia a recuperar el nivell per tornar aviat a segona B, on havia jugat les últimes quatre temporades.

Diumenge per fi va poder tornar a jugar i ho va fer amb una victòria. Com es va sentir?
Lògicament estic contentíssim per haver tornat a trepitjar la gespa. Va ser el retorn somiat perquè, després de tants mesos, poder debutar amb una victòria és una alegria molt gran, i més ara que l’equip està en una bona dinàmica. A més, vaig tenir unes sensacions molt i molt bones perquè, tot i que tothom podia pensar que podria estar una mica nerviós, des del moment que vaig saber que sortia només pensava a saltar al camp, disfrutar i tocar com més aviat millor la pilota per agafar confiança, i realment em va sortir un bon partit.
Físicament com es va trobar?
Em vaig trobar molt bé, fins i tot pujant un parell de vegades la banda. En els entrenaments em noto molt bé però després als partits, amb la tensió i tot, hi ha diferència, però crec que estic en un bon nivell físic i que ja podria disputar un partit sencer sense tornar-me boig amunt i avall.
El retorn s’ha fet esperar.
Bastant. Al principi pensava a trobar alguna cosa per començar la lliga, però després ja ho vaig encarar diferent i vaig pensar a preparar-me per estar al cent per cent a l’hivern.
Com ha viscut aquests mesos?
Soc una persona positiva i sí que, com és lògic, en els primers dies abans de l’operació em va costar més, però amb els companys i la família, que es van bolcar en mi, va anar passant perquè ja saps que no pots tornar enrere i has de centrar-te a treballar al més aviat possible i fer una bona recuperació, que és el més important. Hi ha gent que vol reduir els terminis i al final és un error. A mi se m’ha allargat però he pogut aprofitar el temps i fer moltes coses que el futbol m’havia limitat, però ja torno a estar en la roda, que és el que em fa més feliç.
Com s’ha preparat aquests mesos sense competir?
A finals de setembre vaig començar a entrenar-me amb l’Olot. Els vaig comentar l’opció d’entrenar-me per agafar ritme i per, qui sap, si en el mercat d’hivern em veien preparat. Al novembre en vaig parlar amb l’entrenador i em va comentar que estaria interessat que acabés la temporada amb ells com a fitxatge d’hivern, però només quedava una fitxa de més de 23 anys i l’equip necessitava un davanter i van fitxar Marc Cosme. Vaig veure que no podia fitxar i em vaig buscar la vida.
L’Olot era la seva aposta?
Al principi de curs estava bastant bé, però em faltava una mica de ritme i no em va sortir cap oferta. L’Olot tampoc es va voler mullar a fitxar un jugador que no sabia com podia reaccionar després d’una lesió tan llarga, i vaig veure que no hi havia possibilitats a l’estiu amb un equip com esperava de segona B. L’Hospitalet sí que em volia renovar, però l’esperança d’anar més enllà em va fer dir que no i esperar coses de segona B.
Al final va fitxar pel Figueres.
Ara, per acabar la temporada, buscava una cosa a prop de casa i que em servís per guanyar confiança i minuts. Sabia que la Unió buscava un lateral i ens vam posar en contacte i de seguida vam arribar a un acord fins al mes de juny.
Queden vuit jornades. Com les afronta?
Se m’ha fet estranya aquesta temporada perduda i al Figueres esperava debutar aviat, però la dinàmica de l’equip i el bon rendiment de Chavarria han fet que m’hagués de centrar a entrenar-me al màxim i esperar l’oportunitat. Ara vull recuperar el ritme de competició disputant tots els minuts que pugui. El primer pas ja està fet, que era el de debutar, i d’aquí al final espero jugar el màxim de minuts possible.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)