Nàstic

ESPORTS

FUTBOL

Entre la pressió i la comoditat

Nàstic. Els tarragonins juguen contra un rival directe en l’hàbitat on es troben millor, el camp contrari

El Nàstic mostra convicció, solidesa i efectivitat a camp contrari, on ja fa setmanes que compensa el dèficit de punts del Nou Estadi, on no hi ha manera que deixi d’estar bloquejat. Aquest migdia, els grana tornen a l’hàbitat on se senten més còmodes i ho fan per enfrontar-se a un dels rivals directes a la zona baixa, l’Alcorcón, un punt i una posició per sota. Serà, per tant, un partit amb més pressió que els últims que el Nàstic ha afrontat com a visitant, ja que en cas de perdre els madrilenys l’avançaran.

Nano Rivas espera un partit intens, lluitat i de segones jugades, en què “la contundència a les àrees serà clau”. El tècnic grana avisa els seus jugadors que es trobaran un rival ferit i amb moltes ganes d’agradar a la seva afició, molt molesta pel rendiment de l’equip i que qüestiona la feina del tècnic, Julio Velázquez, un dels pocs entrenadors dels equips de la zona baixa que no han estat destituïts aquesta temporada. De totes maneres, una derrota en el partit d’avui el deixaria a la corda fluixa.

Baixes d’última hora

El Nàstic afronta el partit d’avui amb baixes sensibles. A les ja conegudes de Fali, sancionat, i Dimitrievski –que serà substituït per Bernabé Barragán a la porteria– i Kakabadze, convocats amb la seves seleccions, ahir no van poder viatjar a Madrid César Arzo, Julio Pleguezuelo i Javi Márquez, amb problemes físics. Així, la rereguarda grana queda especialment tocada i Rivas va haver de convocar Djetei, que s’acaba de recuperar d’una lesió de llarga durada i difícilment serà titular. Així, el tècnic haurà de situar Molina i Suzuki –era una opció per substituir Kakabadze al lateral– a l’eix de la defensa i els esquerrans Javi Jiménez i Abraham a les bandes.

LES FRASES

M’espero un Alcorcón ferit, que tindrà ganes de guanyar a casa seva. La contundència a les àrees serà clau
Nano Rivas
entrenador del nàstic
Hem de tenir personalitat, cuidar tots els detalls i dominar l’aspecte emocional. Tinc bones sensacions
Julio Velázquez
entrenador de L’ALCORCÓN
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)