Barça B

Un nou test de supervivència

Barça B. El filial blaugrana, amb vuit baixes, espera enllaçar contra l’Osasuna la sisena jornada sense perdre

Mentre que les baixes condicionen el dia a dia del Barça B, el filial blaugrana aspira a sobreviure. De moment, ho està fent. A còpia d’empats, això sí. Els de Gerard López, que aquesta tarda reben un pes pesant com l’Osasuna, n’encadenen quatre, uns resultats que han servit per mantenir el marge de quatre punts respecte a la zona de descens. Avui, en tot cas, la fita que s’ha marcat l’equip és enllaçar una sisena jornada sense perdre amb un resultat positiu al Miniestadi, que és precisament on més li està costant sumar. Al davant, a més, hi ha el visitant més poderós de la lliga juntament amb el Nàstic, ja que el conjunt navarrès ha obtingut 21 punts lluny d’El Sadar.

L’Osasuna, en tot cas, arriba a la cita amb certes urgències, ja que ha sumat només 5 punts dels últims 15 en joc i ha caigut de la zona de play-off. Números a banda, hi ha les sensacions. I les que va deixar el bloc de Diego Martínez tot i ensopegar contra el Saragossa són boníssimes, ja que els vermells van fer un gran actuació en què només va faltar encert. El mateix tècnic ho té clar: “Vam perdre un partit però vam trobar amb una identitat.” És per tot plegat que Gerard López avisa de dificultat de la fita: “L’Osasuna té una de les millors plantilles de la categoria i ens espera un partit molt dur, sobretot tenint en compte la necessitat de punts que té.” El principal maldecap del tècnic és el mateix de les últimes setmanes: les baixes. N’hi ha vuit. I és que tot i recuperar una peça clau com Ruiz de Galarreta, continuen lesionats Sarsanedas, Arnáiz, Busquets i Cardona, mentre que McGuane, Abel Ruiz, Cuenca i Miranda estan amb les seves seleccions, de manera que caldrà creativitat per configurar la punta de llança.

LES FRASES

L’Osasuna té una de les millors plantilles de la categoria i, a sobre, la necessitat de puntuar els fa un rival encara més dur
Gerard López
entrenador del barça b
Tant de bo que ens enduguem els tres punts. Venim de perdre, però hem trobat la nostra identitat
Diego Martínez
entrenador de l’osasuna
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)