Reus

La solidesa trenca barreres

Reus. Cinc partits consecutius a casa sense encaixar cap gol han permès a l’equip roig-i-negre superar els 40 punts. Guanyant tres dels deu duels que falten s’assegurarà la permanència

En un tram de competició clau, el Reus s’ha basat en la solidesa a casa per encarrilar la permanència. Després de derrotar dissabte l’Almeria (1-0), l’equip d’Aritz López Garai encadena cinc partits sense encaixar cap gol com a local. A més de la victòria contra l’Almeria, hi ha els triomfs contra el Llorca (3-0) i el Sevilla Atlético (2-0), i els empats contra l’Oviedo (0-0) i l’Osca (0-0), dos equips de la zona alta. Gràcies a aquests resultats, que no han trobat continuïtat en els partits a camp contrari –un sol punt en els últims quatre desplaçaments–, el Reus ha superat per fi la barrera dels 40 punts –en té 41– i s’ha situat amb vuit més que el primer equip en zona de descens, la Cultural, que dissabte va empatar, igual que el Còrdova, que té un punt menys que els lleonesos.

“A casa estem sent molt fiables i forts”, va assegurar López Garai després del partit contra l’Almeria, del qual va destacar el suport de l’afició local. “Ens sentim acompanyats”, va afirmar el tècnic grana, content perquè dissabte hi va haver la segona millor entrada de la temporada (3.420 espectadors), superada només per la visita del Nàstic.

Amb deu jornades per endavant, el Reus només necessita tres victòries per assolir els 50 punts i assegurar la permanència. D’entrada, però, no ho tindrà gens fàcil, ja que ara afronta un tram de calendari complicat. Primer té dos desplaçaments consecutius a camps d’equips de la zona alta –Valladolid i Sporting– i després rebrà la visita del Cadis, també situat entre els primers classificats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)