Nàstic

Un abril per rectificar

Nàstic. Els tarragonins afronten tres dels pròxims quatre partits al Nou Estadi, on només han sumat un punt dels últims divuit en joc, obligats a reaccionar per no caure a la zona de descens

Els números del Nàstic al seu estadi fan mal als ulls. Dels quinze partits que hi ha disputat, n’ha perdut deu. I dels últims sis, cinc, amb un empat en l’altre duel i, ara, tres derrotes seguides. El bloqueig i l’angoixa de l’equip grana a casa són creixents, tot i que en l’últim partit perdut, contra el Còrdova, la imatge va ser bona i les decisions arbitrals, clau. El problema és que el cap de setmana següent els tarragonins van oferir una versió dolenta al camp de l’Alcorcón, on van caure, deixant l’equip sense el refugi que li havia permès mantenir-se viu, els partits a camp contrari. Després de perdre a Alcorcón i de situar-se a tres punts de la zona de descens, la pressió augmenta.

El Nàstic afronta ara un mes d’abril ideal per rectificar el mal rendiment al Nou Estadi, on jugarà tres dels quatre pròxims partits. D’entrada, en té dos de consecutius davant la seva afició, i contra dos equips de la zona mitjana que encara no estan descartats ni de bon tros en la lluita per l’ascens, ja que es troben a dos punts de la zona de play-off, el Lugo, diumenge que ve a les 8 del vespre, i el Valladolid, el diumenge 8 d’abril a les 12 del migdia. Després, el Nàstic visitarà el setè classificat, l’Oviedo, i tot seguit tornarà a jugar a casa contra el Numància, que ara té els mateixos punts que el Lugo i el Valladolid. El Nàstic està obligat a aconseguir bons resultats en els tres partits com a local per no alimentar encara més el malefici al Nou Estadi i per no caure a la zona de descens.

Que hi hagi ambient

El Nàstic sap que el suport de l’afició serà clau a l’abril. La plantilla demana als aficionats, encara que estiguin desencantats pels mals resultats a casa, que els facin costat i el club regala una entrada a cada soci per al partit contra el Lugo. Per als tarragonins és una obligació millorar a casa. Cal recordar que la raó principal de la destitució de Rodri va ser el rendiment al Nou Estadi, i amb Nano Rivas el Nàstic només ha aconseguit un punt en els quatre partits com a local.

FUTUR IMMEDIAT

El Nàstic té dos duels seguits a casa contra rivals de la zona mitjana, Lugo i Valladolid

DEURES PENDENTS

Després de caure a Alcorcón, la pressió s’uneix a l’angoixa habitual al Nou Estadi
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)