Barça B

Apagar l’incendi en la classificació

Barça B. El filial blaugrana haurà de mitigar l’empenta del cuer, el Sevilla Atlético, que va guanyar la setmana passada per primer cop en onze partits

Gerard López té clar quin és el gran perill del rival d’avui: “L’aspecte anímic.” El filial del Sevilla era un cadàver deambulant per la segona divisió, en què va encadenar deu jornades perdent. El triomf contra el Saragossa de la setmana passada li ha donat un bri d’esperança per enganxar-se a la lluita per la permanència, encara situada a una distància sideral. No tant, això sí, com el final del campionat, de manera que l’últim tren passa avui pel triomf contra el filial blaugrana. El Barça B, per la seva banda, no està en el millor moment, ja que fa cinc jornades que no guanya (quatre gols marcats en aquesta sèrie de partits).

“La victòria de la setmana passada els ha donat confiança i ara estan convençuts que, amb una ratxa de tres, quatre o cinc partits, estaran en la lluita per la salvació”, va advertir ahir Gerard López, que valora la tasca del seu rival avui: “És un equip amb molta qualitat i que no ha tingut sort. Ha viscut expulsions, arbitratges dolents, etc. Per això hem de tenir el màxim respecte per aquest rival directe”, hi afegeix el tècnic. El Sevilla només ha guanyat tres partits aquesta temporada i està en posicions de descens des de la jornada 3. A canvi, juga contra la majoria de rivals directes en la lluita per la permanència.

La recuperació del Barça

La classificació no amenaça prou el filial blaugrana, ja que el Còrdova i la Cultural, els dos equips que marquen les posicions de descens, ahir van perdre. Per tant, el que es presenta és una gran oportunitat per poder ampliar la diferència respecte al descens i fer coixí de cara a la setmana vinent, en què els blaugrana s’enfronten al Miniestadi amb el conjunt lleonès, en un partit que podria ser decisiu. “Són partits marcats, perquè són rivals directes, i t’hi jugues els teus tres punts, els del rival i l’average”, admet l’entrenador blaugrana, que espera recuperar l’efectivitat respecte a les jornades anteriors: “Hem de trencar amb aquesta petita mala ratxa en què estem immersos i resoldre la falta de gol, tot i que l’equip està en una bona línia de joc en les últimes jornades.” Per aquest fet, el tècnic recupera Abel Ruiz, absent amb la sub-19 la setmana passada, juntament amb McGuane, Miranda i Cuenca. L’anglès, però, no ha entrat en la llista de convocats i s’espera que els dos últims siguin suplents.

No deixaré que ningú es relaxi. Tant se val que ocupem l’última posició; no ens rendirem
Luis García Tevenet
entrenador del sevilla
Hem de trencar amb aquesta petita mala ratxa i resoldre la falta de gol
Gerard López
entrenador del barça b

Sarsanedas torna a entrenar-se

Ferran Sarsanedas està afrontant l’últim tram de la rehabilitació per superar la lesió al recte femoral de la cama. El migcampista va ser operat per solucionar els problemes que tenia en aquella zona a principis de novembre i ahir va fer el primer entrenament amb els companys des d’aleshores. El jugador, això sí, no ha entrat en la convocatòria. Qui sí que hi ha entrat ha estat Marc Cardona, ja completament recuperat de la lesió al bíceps femoral de la cama dreta que es va fer en el partit contra l’Oviedo de fa un mes. El davanter ha entrat en la llista en el lloc de Galarreta, que no està completament recuperat de la lesió malgrat reaparèixer la setmana passada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)