Barça B

Sense definir és impossible

Barça B. El filial blaugrana encadena la sisena jornada sense guanyar al camp del cuer, que tot i generar menys perill va aprofitar millor les seves ocasions i es va imposar de forma clara

SEVILLA AT. 3 BARÇA B 1

SEVILLA ATLÉTICO:Juan Soriano; David Carmona, Cristian, Álex Muñoz, Borja San Emeterio (Berrocal, 46’); Mena, Fede San Emeterio; Boutobba, Olavide (Yan Eteki, 61’), Cantalapiedra (Pozo, 74’); i Carlos Fernández.BARÇA B:Ortolà; Palencia, David Costas (Ballou, 78’), Martínez, Cucurella; Aleñà, Christian Rivera, Hongla (Vitinho, 45’); Carles Pérez, Abel Ruiz (Marc Cardona, 59’) i Nahuel.GOLS:1-0 (53’) Cristian González. 2-0 (64’) Álex Muñoz. 2-1 (71’) Vitinho. 3-1 (76’) Mena.ÀRBITRE:Pizarro Gómez (col·legi madrileny).T.G.:Al locals Carlos Fernández i Berrocal, i als visitants Hongla, Aleñá i Palencia.PÚBLIC:989 espectadors.

No hi ha manera. Dels empats s’ha passat a les derrotes i el Barça B encadena ja sis jornades sense guanyar. En un joc en què l’encert delimita disgustos i satisfaccions, crear més perill que el rival no garanteix res. Els de Gerard López ho van comprovar diumenge passat contra l’Osasuna i, ahir, al camp del cuer, la història es va repetir. El Sevilla Atlético va generar menys ocasions que el quadre blaugrana, però va ser molt més productiu. Així, en va fer prou amb un parell de jugades d’estratègia en la segona part per adjudicar-se els 3 punts. De res va servir que Vitinho hi posés emoció amb el 2-1, que l’equip de casa no va trigar a sentenciar amb un tercer gol. No va ser el matí del Barça B, que continua jugant bé però mostrant-se massa indolent.

El plantejament dels dos conjunts va quedar ben palès en els primers compassos. El Sevilla Atlético es va tancar darrere, esperant sortir en velocitat, i va cedir la iniciativa al Barça B. Els blaugrana van dominar a través de la possessió, fet que els va permetre generar més perill que el rival. En el 26’, de fet, Nahuel va estar a punt d’obrir la llauna amb un bon xut que va topar amb la reacció impecable de Juan Soriano. Poc després, el protagonista seria Ortolà, que va treure una gran mà en una rematada de Boutobba. Abans del descans, també ho van intentar Abel Ruiz i Aleñà. El davanter valencià va xutar massa alt, mentre que el mig maresmenc va veure com un defensa desviava la seva rematada.

Dues faltes fulminants

El Barça B va saltar a la gespa després del descans com un cicló. El Sevilla Atlético només va poder veure-les venir. El conjunt andalús, però, va tenir dos aliats del seu costat: la inspiració del seu porter i la fusta. En el 47’, els de casa van veure com Soriano rebutjava un bon xut de Palencia i, en el 49’, una gran rematada d’Aleñà va acabar a córner després que la pilota impactés en els dos pals de la porteria. Just llavors, quan semblava que el 0-1 cauria en qualsevol moment, va arribar la primera clatellada. Cristian González va saltar més que ningú i va connectar amb el cap una falta llunyana servida per Cantalapieda. Cap a dins (53’). Una història similar es va viure en el 64’. Cantalapiedra va tornar a posar una falta lateral i Álex Muñoz va rematar sol al fons de la xarxa, després que Cucurella no hagués encertat a rebutjar la pilota. El gol que marcaria Vitinho en el 71’, aprofitant un rebuig del porter, va ser tan sols un miratge, ja que l’esperança va durar només cinc minuts. Aquest és el temps que va trigar Mena a culminar una bona acció del Sevilla Atlético amb un xut a pler al fons de la xarxa. La història va acabar aquí.

Hem sabut patir, estar junts i competir cada pilota. La victòria és merescuda
Luis García Tevenet
entrenador del sevilla at.

ELS VESTIDORS

Nosaltres no hem tingut encert i ells, sí. En aquest tipus de partits, si no estàs inspirat als últims metres, les coses se’t compliquen
El partit estava controlat, però si no obres el marcador estàs a expenses el que passi
Gerard López
ENTRENADOR DEL BARÇA B

El coixí respecte del descens segueix intacte

El Barça B va desaprofitar una bona oportunitat per allunyar-se de la zona perillosa. La derrota, en tot cas, té un efecte limitat gràcies al fet que la Cultural i el Còrdova, els dos equips en zona de descens que aspiren a sortir-ne, també van perdre. La diferència respecte de la Cultural continua sent de quatre punts. En tot cas, el partit de dissabte que ve al Mini, precisament contra els lleonesos, serà clau en les aspiracions de permanència dels blaugrana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)