Nàstic

I 112 dies després, una alegria i una mica d’oxigen

Nàstic. L’equip grana va trencar contra el Lugo una ratxa de sis partits sense guanyar a casa i, de retruc, va obrir un forat de 6 punts respecte al descens

La parròquia del Nàstic estava enfadada. S’havia acostumat a veure les victòries del seu equip per la tele. Quan anava al Nou Estadi, tedi i mals resultats. Diumenge passat, però, la tendència va trencar-se. El conjunt grana va vèncer de forma contundent el Lugo (3-0) i va posar fi a una ratxa de jornades sense guanyar a casa que durava des del 10 de desembre passat. Han hagut de passar gairebé quatre mesos i sis partits per viure una alegria a Tarragona. A més a més, la victòria té un pes molt gran en les aspiracions de permanència, ja que ara la Cultural és 6 punts per sota. És difícil demanar més.

“Per fi el treball de tota la setmana ha donat fruits”, explicava després del partit el capità, Xavi Molina, que va relatar la sensació d’impotència que vivia l’equip al Nou Estadi: “Hi havia vegades en què treballàvem molt però arribava el dia de partit aquí i les coses no sortien com volíem, les errades ens penalitzaven molt i marxàvem tristos cap a casa.” El defensa grana, amb tot, espera que aquest triomf reactivi l’equip, ja que creu que la permanència s’ha de rubricar en els duels a Tarragona. “Aquesta victòria ha de ser un punt de partida i ens ha de donar confiança”, afirmava Molina, que hi afegia: “La salvació passa per aquí, ens queden cinc partits a casa –contra el Valladolid, el Numància, l’Osasuna, la Cultural i el Rayo– i, si estem tots units, tirarem això endavant.” De fet, el pròxim partit, contra el Valladolid, torna a ser a casa (12 h).

Aquesta victòria ha de ser un punt de partida, ens ha de servir per guanyar confiança a casa
Xavi Molina
central i capità del nàstic
Hi havia vegades que treballàvem molt i arribava el dia de partit a casa i les coses no sortien. Aquest cop, el treball ha donat fruits
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)