Nàstic

Un artiller inesperat

Nàstic. Maikel Mesa, que havia perdut protagonisme en les últimes jornades, va reivindicar el seu pes en l’equip obrint el camí de la victòria contra el Lugo amb el seu vuitè gol del curs

El Nàstic té tres davanters centres d’aquells que per nom imposen. Però en el futbol les paradoxes són habituals i al club grana n’hi ha una. Ni Manu Barreiro, ni Uche, ni tampoc Álvaro Vázquez –aquest va arribar al gener– són el màxim golejador de l’equip. Aquest rol l’ha agafat aquest curs el mig ofensiu Maikel Mesa, que diumenge passat va fer una senyora actuació contra el Lugo i va obrir el camí de la victòria amb el primer gol del partit. El futbolista canari suma ja vuit dianes, el seu millor registre fins ara.

El darrer gol, a més, serveix per reivindicar el seu paper en l’equip com a jugador desequilibrant darrere de l’atac. I és que Nano Rivas no havia comptat gaire amb ell darrerament. Mesa, de fet, només havia disputat 6 minuts en els tres partits anteriors, així que va aprofitar bé l’oportunitat que li va donar l’entrenador, que el va posar com a exemple del que ha de fer el futbolista que deixa de tenir protagonisme. “Aquesta és la clau de l’equip, que la gent que no estava jugant ha fet un pas endavant i no ha abaixat els braços. Això s’ha vist amb Maikel Mesa”, va dir el manxec, que tot i això no li garanteix la continuïtat: “La seva bona actuació el situa juntament amb els seus companys per jugar d’inici contra el Valladolid.”

El futbolista, per la seva banda, està molt satisfet d’haver-se retrobat amb la titularitat i amb el gol, en un partit en què també va destacar perquè va sacrificar-se en tasques menys agraïdes com la pressió i la recuperació.

“Jo treballo per donar el màxim i per ajudar els companys; després la plantilla és àmplia i és el mister qui decideix”, analitza el mig canari, que creu que, tot i no jugar, ell pencava com sempre: “Jo estava treballant bé, igual que al principi, però tenir una oportunitat i aprofitar-la em fa feliç, sobretot pel fet d’ajudar l’equip a aconseguir la victòria.”

Mesa, d’altra banda, pensa en el partit de diumenge que ve contra el Valladolid i espera que el Nàstic sigui capaç d’encadenar la segona victòria com a local. La recepta, segons ell, és continuar igual: “Hem d’afrontar el partit de la mateixa manera que ho estàvem fent fins ara, a veure si podem fer el pas endavant que ens mereixem.”

LES FRASES

Estic treballant igual que abans i soc feliç per haver aprofitat l’oportunitat amb el gol
Mikel Mesa
MIG DEL NÀSTIC

LA DADA

La clau d’aquest equip és que la gent que no estava jugant darrerament no hagi abaixat els braços
Nano Rivas
entrenador del nàstic
16
gols
han fet els tres puntes de l’equip: Manu Barreiro, 7; Uche, 6, i Álvaro Vázquez, 3.

Fali, dubte per a diumenge

Nano Rivas té amb vista al partit de diumenge contra el Valladolid una baixa segura i dos dubtes. Qui es perdrà el partit és el central Mohamed Djetei, amb problemes a l’adductor llarg de la cama esquerra, mentre que encara no és clara la presència de Fali i de Javi Márquez. El mig centre, que va abandonar el partit contra el Lugo lesionat, té una lesió a l’avantpeu esquerre i s’ha de veure com es recupera en els últims entrenaments. D’altra banda, Javi Márquez s’ha reincorporat, i l’evolució dels problemes determinarà si està llest per jugar la pròxima jornada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)