2a divisió FEF

Per batre la por, confiança

2a divisió B. L’Olot visita el camp del Vila-real B, el segon classificat, amb la convicció que si mostra la versió competitiva dels últims partits tindrà possibilitats d’esgarrapar algun punt

L’Olot visita el Vila-real B, el millor equip local després de jugar-se 32 jornades del campionat de segona B en el grup 3. El conjunt groguet és un dels principals candidats en la lluita per pujar de categoria gràcies al seu gran planter, recursos i potencial a tots els nivells. El Vila-real B és el millor filial del grup i cada curs un dels equips que millor futbol desenvolupen. Els olotins hauran de mostrar la versió més competitiva de les darreres setmanes per tenir possibilitats d’esgarrapar algun punt al camp del Vila-real B. “És natural que hi hagi por, però la por s’ha de vèncer amb confiança. La nostra idea és atacar el Vila-real B. Assumim que hi haurà situacions que ens ho impediran, però llavors haurem d’estar ordenats i defensar. La idea és anar pel partit, sabedors que serà complicat vèncer”, comenta el tècnic de l’Olot, Raúl Garrido, que avisa dels perills del filial del Vila-real, un equip consolidat a primera divisió amb molts recursos pressupostaris i d’instal·lacions: “El Vila-real B és un bon filial, un equip de molta qualitat amb gent jove que vol estar al primer equip. Són segons des de fa setmanes i això és perquè estan fent les coses molt bé. Tenim molt respecte al rival, però el que em preocupa és que l’equip doni una bona resposta al camp.”

El Vila-real B ha guanyat només un partit en les últimes sis jornades i no ha aprofitat la baixada de rendiment del líder, el Mallorca –tres punts dels últims divuit en joc–. “Venen d’un calendari força difícil i no han fet els millors números però continuen segons. No vull mirar els números, cada partit és diferent i hi ha massa coses incontrolables”, explica el tècnic valencià, que admet que el seu equip haurà d’adaptar-se de nou a jugar a camp contrari damunt de gespa natural i amb dimensions més àmplies: “Hem disputat quatre partits consecutius a fora de casa en superfície irregular i gastada, a més de dimensions reduïdes. Ara ens venen partits en gespa natural i hem de tornar a adaptar-nos a les condicions. Així és la segona B. Ara jugarem contra un rival jove, però acabem de jugar contra un rival molt expert...”, analitza Raúl Garrido, que no ha convocat al davanter balear Alberto Toril tot i estar recuperat de la seva microruptura als isquiotibials –no tindrà així cap baixa per lesió–: “El més important és la dinàmica que porta l’equip des de fa ja 18 partits. Això és el que ens dona la confiança per afrontar el que queda amb garanties que la situació serà favorable per a nosaltres”, sentencia l’entrenador de l’Olot.

LA PRÈVIA

El Vila-real B és un bon filial, un equip de molta qualitat amb gent jove que vol estar al primer equip. Són segons per mèrits propis

LOCAL PERILLÓS

Els de Raúl Garrido s’enfronten a un equip que a casa ha sumat 35 dels 54 punts totals

NOVA SUPERFÍCIE

L’Olot jugarà els últims tres partits de la lliga a fora de casa damunt de gespa natural
És natural que hi hagi por, però la por s’ha de vèncer amb confiança. La idea és atacar
Raúl Garrido
entrenador de l’Olot
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)