Girona

Kevin Soni, la gran novetat

Dos descartats. Machín inclou el davanter del Peralada en la convocatòria per a Anoeta i deixa a Girona per motius tàctics Pedro Alcalá i Eloi Amagat, a més de Douglas, Planas i Olunga

El davanter del Peralada Kevin Soni va ser la gran novetat en la convocatòria facilitada per Pablo Machín. Tot i que el filial té un partit important contra el Llagostera, Machín va incloure Soni entre els divuit que van viatjar a San Sebastià “per tenir més solucions en atac” ateses les baixes de Douglas Luiz (malalt tota la setmana) i Michael Olunga. L’altra baixa obligada és la de Carles Planas.

La inclusió de Kevin Soni va obligar Machín a deixar a Girona dos jugadors que estaven en condicions. Els damnificats van ser el central Pedro Alcalá i el migcampista Eloi Amagat. “Sap greu deixar fora dos futbolistes que estan bé, però hem de pensar en el benefici del grup”, va comentar el tècnic. En relació amb l’última convocatòria, a més de la novetat de Kevin Soni també hi ha la de Mojica, que es va perdre per sanció el Girona-Llevant.

Precisament la recuperació de Johan Mojica centra l’únic dubte en l’onze inicial del Girona avui a Anoeta. El bon paper d’Aday contra el Llevant i el fet que sigui l’única posició que no ha tingut un amo fix durant el curs –el colombià ha estat 17 partits titular i el de Sentmenat, 16– fa que l’elecció no sigui fàcil. Els deu jugadors restants, llevat de sorpreses, seran els de sempre.

UNA INCÒGNITA

L’onze només presenta el dubte al carril esquerre entre Mojica i Aday Benítez
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)