Girona

Pablo Machín

Entrenador del Girona

“El que estem fent aquest any és un luxe; costarà molt repetir-ho”

Pablo Machín, que ahir va celebrar 43 anys, va oferir la roda de premsa prèvia al partit d’avui a Anoeta i es va mostrar optimista i ambiciós sobre les possibilitats del seu equip al camp de la Real Sociedad. Tot i així, el tècnic de Gómara va demanar no caure en cap mena de relaxació ni tampoc fer gaire cas a la posició del rival en la taula classificatòria. “Pensar que ells no sortiran motivats perquè estan lluny del descens i també de la zona alta seria un greu error. La Real és un equip amb molt potencial, amb bons futbolistes, que marca gols i interpreta bé els atacs estàtics i la pilota aturada, i a més tenen l’al·licient extra de tenir un entrenador nou. Sí que hi ha diferència en la classificació entre un equip i l’altre, i això diu que nosaltres hem competit bé i segurament molt per sobre de les nostres possibilitats”, va explicar Machín, que també va valorar la bona situació del Girona a vuit jornades del final del campionat i amb el somni d’entrar a Europa encara ben viu: “El més important és seguir jugant com hem fet durant tot l’any, així tindrem possibilitats de guanyar qualsevol camp, com ja hem demostrat. Pressió per entrar a Europa? Soc el primer que en tinc i la intento inculcar als jugadors, però tenir reptes ambiciosos sempre és molt millor que no pas lluitar per la permanència. Venim d’unes temporades boniques i ara és semblant; ens ho hem de prendre com un luxe, ja que costarà molt repetir-ho en els pròxims anys.”

Confiança en Soni

Pablo Machín també va parlar de la convocatòria de Kevin Soni, davanter del Peralada: “L’entrada de Soni és sobretot per la baixa d’Olunga, ja que creiem que necessitem tenir futbolistes que ens donin solucions ofensives. En l’últim partit potser ens hauria anat bé tenir un revulsiu com ell. Amb el Peralada no ha marcat gaires gols, però li veiem molt de potencial i fa molt de temps que s’entrena amb regularitat amb nosaltres, s’ho ha guanyat. Depèn de com vagi el partit el podem veure debutar.”

CAUTELA

“Seria un error pensar que per la seva situació en la classificació la Real no estarà motivada”

L’OBJECTIU

“El més important és seguir jugant com fins ara, així tindrem opcions de guanyar en qualsevol camp”

PRESSIÓ

“Soc el primer que en tinc i la intento inculcar, però tenir reptes ambiciosos sempre és molt millor”

KEVIN SONI

“Li veiem potencial i fa molt de temps que s’entrena amb regularitat amb nosaltres; s’ho ha guanyat”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)