3a divisió FEF

Al Palamós només li serveix la victòria

3a divisió. Els de Pitu Batlle visiten el Cerdanyola (12 h) obligats a sumar els tres punts

El Palamós afronta avui al camp del Cerdanyola el primer dels sis partits decisius que li queden fins a acabar la lliga, i que determinaran si l’equip es manté a tercera o si baixa a 1a catalana. El tècnic Pitu Batlle diu: “Hem d’anar molt amb compte de no provocar gaires faltes ni córners, ja que en un camp petit són molt perillosos. Hem d’intentar fer-los sentir incòmodes i no permetre el seu joc directe” Els palamosins, ara mateix en zona de descens, necessiten guanyar a Cerdanyola per superar un Granollers que és a dos punts i que avui juga al camp de l’Europa.

Pitu Batlle, que avui només tindrà la baixa de Marc Medina, és conscient que l’equip necessita “corregir les errades i els moments puntuals de desconnexió en què falta intensitat” perquè si és així el triomf estarà a tocar: “Qualsevol dels set empats que hem fet des de la nostra arribada podia haver estat una victòria del Palamós.” El juvenil Ayoub Borbata és la principal novetat a la convocatòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)